Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én követtem el az aljas partizán akciót. Elnézést is kérek, hogy így belerondítottam ebbe a topic-ba, bár némiképp kapcsolódik a témához, mert ez a szánalmas kiegészítő is HTC.
És, ahogy sok helyen leírtam, itt is leírom, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy léteznek ilyen nagy készülékek (bár én marhaságnak tartom), hanem, hogy lassan már csak ilyenek lesznek. Egyre több olyan ember van aki 4-4,3" között keresne valamilyen igazán jó, esetleg high-end telefont, de nincs (Android-ról beszélünk!). -
<Adamsky>
nagyúr
Ez a telefon sok szempontból szót sem érdemel. Aki olcsó, és jó telefont akar, az nem HTC-t vesz. A baj az, hogy lassan már az sem, aki a felső kategóriában keresgél ...
Tegnap találtam ezt a cikket a GSM Arena-n. Mikor először megláttam, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Igen, jól látjátok! Ez egy telefon a telefonhoz. Itt tartunk 2013-ban, hogy kell egy kis kütyü, amivel végre újra használni tudjuk a lapát méretű készülékünket (ez esetben az egyébként nagyon szép HTC Butterfly-t). Ehh...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest