- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
Nyugi...
Nekem egy Xperia P-m van, sőt még tetszenek is a HTC telói...
A cikken nevettem amit belinkelt az előttem szóló, hogy ugyan már miért kell húzni a kijelzőt, aztán mellé tenni egy kicsit hogy használni lehessen...
Simán lehetne fullos hardverrel 4"-es telókat is gyártani... -
<Adamsky>
nagyúr
Én követtem el az aljas partizán akciót. Elnézést is kérek, hogy így belerondítottam ebbe a topic-ba, bár némiképp kapcsolódik a témához, mert ez a szánalmas kiegészítő is HTC.
És, ahogy sok helyen leírtam, itt is leírom, hogy alapvetően nem azzal van bajom, hogy léteznek ilyen nagy készülékek (bár én marhaságnak tartom), hanem, hogy lassan már csak ilyenek lesznek. Egyre több olyan ember van aki 4-4,3" között keresne valamilyen igazán jó, esetleg high-end telefont, de nincs (Android-ról beszélünk!). -
Orton96
aktív tag
Nekem ugyan nem tapostál a lelki világomba.
Nekem nincs tepsi telefonom, de már tényleg gáz, hogy egy csomó ember minden egyes hírnél belekezd az óriástelefonok szidásába... Ne értsd félre, ez nem csak rád vonatkozik. Számomra érthetetlen, hogy ez a téma hogyan kanyarodott el az előbb említett téma felé, mikor egy mindössze 4"-es telefonról szólt a hír.
-
kuk@c
tag
Ezt megcáfolom...
Asszony Desire C-je iszonyat jól megy ICS-el... Egy dolog miatt lenne ez jobb, a LED-es "vaku", ami kimaradt a C-ből... /nem tudom... ekkora nagy költsége van egy SMD LED-nek?/
Viszont a 4" kijelző már kicsi női kezekben már sztem kényelmetlen...<Adamsky>: ezen jót mosolyogtam...
Sosem értettem mi a frásznak 4.3"-nál nagyobb kijelző egy telefonba? 5-6" ? hova? minek? az már majdnem tábla gép...zsebbe se nagyon fér, egy kézzel is bajos használni őket, stb... /kivéve ha valakinek nagy lapát keze van...
/
@
-
<Adamsky>
nagyúr
Ez a telefon sok szempontból szót sem érdemel. Aki olcsó, és jó telefont akar, az nem HTC-t vesz. A baj az, hogy lassan már az sem, aki a felső kategóriában keresgél ...
Tegnap találtam ezt a cikket a GSM Arena-n. Mikor először megláttam, nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Igen, jól látjátok! Ez egy telefon a telefonhoz. Itt tartunk 2013-ban, hogy kell egy kis kütyü, amivel végre újra használni tudjuk a lapát méretű készülékünket (ez esetben az egyébként nagyon szép HTC Butterfly-t). Ehh...
-
Neck
veterán
Pont ugyanazt tudja, mint a régi Defy-om 1GHz-re moddolt procival...
-
Ricardo
titán
Nem lenne ez rossz "alap" telefonnak, de az ára szerintem szokásosan HTC-s lesz.
-
gekkoXT
senior tag
Ez a flekk a hátlapon több mint....indokolatlan és csúnya.
-
Orton96
aktív tag
Szép, egészen jó, várhatóan szép kijelző és várhatóan magas ár... Am nagyon szimpatikus és az akku is ígéretes ehhez a hardverhez.
-
lujo10
aktív tag
Kíváncsi leszek az árára.
-
maláj
addikt
512 MB után hagytam abba az olvasást ...
-
DS39
nagyúr
válasz
sarkanyolo2 #68 üzenetére
azon is ICS van alapból, bár büdös lassú lehet 600 MHz-en.
-
sarkanyolo2
őstag
Ez egy HTC Desire C ICS-vel, illetve nagyobb akksival!
-
zombinyul
addikt
válasz
sing1ep1ayer #21 üzenetére
De, a Nokia, a Lumia 510-610-esekbe.
Ez a telefon mintha egy 610-es Droidos, HTC variánsa lenne. HW gyakorlatilag ugyan az, kijelző is azonos felbontású, csak még a Lumia piszokgyors tud lenni, addig kérdés ez Androidot futtatva mire lesz képes...
Nekem tökéletesen elég volna a tudása. -
SZALAROAA
csendes tag
A VC-re gondoltam bocs.
-
adam1992
csendes tag
Mivel a One V 50 körül van most, ezt tuti 60 fele lesz... Amiért sokkal jobbat is kapsz
-
pit stop
addikt
HTC szervízes gondokat megoldotta már, vagy még mindíg heteket repked telefon ha gond van
-
SZALAROAA
csendes tag
A One VX pedig teljesen ugyanez.
-
Peterson_
addikt
Azért arra a mérsékelt árra nagyon kíváncsi leszek
A Beatsaudio-val meg már tele van a padlás... -
Nagyon tetszik a készülék a mérete 4" el sem hiszem , ha az 512mb helyet 1gb lenne akkor maga lenne a tőkéj
Sőt lehet el is gondolkodnék egy ilyen megvételén.
-
SZALAROAA
csendes tag
Mi értelme van ennek? Ugyanaz, mint a One V, csak műanyag házzal, rosszabb vidokészítéssel és kicsit nagyobb kijelzővel. Azt se értem, a szolgáltatók miért nem forgalmazzák már a One V-t, ha pl. a Galaxy Minit még igen. Amúgy nekem is One V-m van és akadásmentesen fut 512 mb rammal.
-
blade zte
őstag
Gratulálok, 2 évvel a blade után az elsö telefon, amelyik alsókategóriában wvga-t kap, mégha nem is 3,5 hüvelyken(kivétel blade 2-3).
-
-
Roxbury
őstag
Nem értem, hogy mért nem JB-vel jönnek az új telefonok. Ez egy vicc!
-
_IceBird_
tag
Többen írtátok a One V-vel kapcsolatban, hogy nem megy a multitask és h kevés a RAM. Nemtom ti milyen ONE V-t használtok, de nekem sosem volt ilyen gondom. Tökélestesen megy rajta minden, jól van optimalizálva. Hozzáteszem, hogy én kártyafüggetlenbe vettem és több frissítést is töltöttem rá, amit javított elég sok mindent. Sztem nem kellene leszólni a ONE V-t, mert abszolút megbízható. Akinek meg nem kell a Sense az meg ne vegyen HTC-t. Idáig még butítva is a legjobb UI.
-
hunter84
aktív tag
válasz
callmeakos #30 üzenetére
A vicc az, hogy a One V-n is butított Sense van, mégis kevés a RAM.
-
=Mentor=
őstag
Egy Xperia Sola köröket ver erre, és 55 ezer körül kapható függetlenül, állítom ez drágább lesz nála...
-
daniel909
addikt
nekem nagyon bejön a hátulja, szerintem egyedi. tuti ilyet vennék ha nem érdekelne a téma, és beérném ezzel a hw-al
-
nightshadow
veterán
válasz
callmeakos #30 üzenetére
nem ér a J-vel előjönni, azt én sem tudom hová tenni
Pedig egyszerű, a nevet fizeted meg (a Tipo talán a kivétel), ezért hoztam elő a J-t, mert hardverileg szinte megegyeznek, s ismerve a HTC árképzését, ez se lesz messze tőle. De felhozhatnám a Mirót is, szerintem az is túl van árazva a hardverhez képest.
-
törölt tag
Szerintem ezt a telefont már lényegében megcsinálták még Desire X néven.
-
Wa2x_
veterán
válasz
callmeakos #30 üzenetére
J az egy sz*r.. már sorry, ez talán vmivel jobb lehetne, de a Sense miatt, lehet nagyon kevés lesz a RAM és bukott az egész projekt..
-
callmeakos
veterán
válasz
nightshadow #29 üzenetére
Annyira azért nem elborult a HTC sem.
Kiindulva a Sonyból? Azért lehet mondani sokat a Sonyra, de azért amit ők az alsóházba terveznek (lásd mondjuk Tipo), azt akkor oda is teszik. (nem ér a J-vel előjönni, azt én sem tudom hová tenni)
(#31) Wa2x_
Azért írtam hogy azt nem ér előhozni
Amúgy egyébként nem feltétlen baj az ha csak 512MBramot tesznek bele, ebben az esetben érdemesebb lenne, ha a HTC egy herélt Sense-t tenne bele ami nem zabálja a RAMot, mint a normál. -
nightshadow
veterán
válasz
callmeakos #28 üzenetére
Szerintem 60k fölött lesz, elég megnézni a Sony-t.
-
bobace
addikt
Kíváncsi leszel az árára.. A hasonló tudású Desire 30 körül van. 40-nél nem lenne illő drágábban adni, de vagy 50-60 tuti lesz szerintem.
-
danikollar
őstag
Nem csúcsparaméterek, de akkor is megjelenhetne Jelly Beannel, ha már 2013-as készülék!
-
Balint1986
csendes tag
HTC meg olcsóság... jó vicc
Egyébként nagyon szép ez a telefon, de pl. a Blade 3 ugyanezekkel a paraméterekkel a Tnor-nál 30-38.000 Ft kártyás csomagban, és azzal nemigen tudja felvenni a versenyt.
-
|AP|
veterán
oké, van alsóház, meg van felsőház, de legyen már normális középkategória is
-
sing1ep1ayer
őstag
A hardvert elnézve lehet hogy alsó kategóriás a készülék, de az ára biztosan nem fogja ezt tükrözni. Én legalábbis nagyon csodálkoznék, mert a ZTE-n kívül még semelyik gyártó nem pakolt 480x800-as kijelzőt olcsó mobilba.
-
Daczy
aktív tag
Vajon ezek a betűk rendelkeznek mögöttes tartalommal? Akár a Sonynál akár itt.
-
callmeakos
veterán
Olyan alsóház lesz mint a Desire C?
Mert akkor karót a HTCnek.... -
hunter84
aktív tag
HTC One V tulajként senkinek (értsd: SENKINEK!) nem ajánlom, hogy Sense-zel szerelt mobilt vegyen 512 MB RAM-mal.
Olyan, hogy multitasking gyakorlatilag nincs, pl. ha böngészés közben hívnak, akkor bezárja a böngészőt, ésatöbbi...
-
Hennet
aktív tag
Igen, en is inkabb erre szavaznek, ha mar "olcso" androd, de valahogy keptelennek tartom a <60k kezdoarat, arra meg +5k a fentebb emlitett Sony, h alig haznalt telefonokrol ne is beszeljek.
Am nagyon tetszik a kulcsiny, a belbecsnek meg szamomra csak az akadasmentesseget kell szolgaltatnia..
-
lmisi
senior tag
35-ért még menne is. esetleg hívhatnák HTC Sword 3 -nak
Tekintve ugyanaz mint a blade3 csak a doboz más ja és megverte egy bloatsense is -
nightshadow
veterán
Gyakorlatilag megegyezik a hardvere az Xperia J-vel[link], aminek a hivatalos ára 65k körül van, így nem hiszem, hogy ez olcsóbb lenne annál.
-
D@niel
addikt
egy egyszeru kerdesem lenne
minek?
-
gzbotii
nagyúr
Abbol a 4GB hagyatak volna el 3at es lett volna benne 1GB RAM...mindenki jobban jart volna
..foleg igy, hogy Sense van rajta -
Wa2x_
veterán
Nah ez hiánypótló a HTC-nél meg a piacon is, mert inkább egy HTC, mint egy Blade3 vagy G300.. csak akkor nem értem a Desire C minek kellett.. drága is sz*r is
-
tjb007
nagyúr
Ezzel is ugyanaz a probléma mint a legtöbb HTC modellel.
Adott egy normális külső ami mögé egy gyenge (vagy kevésbé szalonképesebben sz@r) belsőt pakolnak, az ára viszont nem ezt tükrözi.Az kimaradt a hírből, hogy a HTC ezt a modellt a tajvani piacra szánja, szóval nagyon nagy valószínűséggel hivatalosan nem fogunk vele találkozni.
(#6) Retekegér
Talált, süllyedt.
-
raub
tag
Remek kis telo...
Olyan 50 körül tetszene... -
Szerintem 40-50k között lesz függetlenül
-
DS39
nagyúr
40k-ért beállhat a sorba a G300 és a Blade 3 mellé. ha drágább lesz, felejtős.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Remélem nem egy felskálázott MSM7227A-t pakolnak bele...
-
moleculez
veterán
Lenne az a penz amiert johetne, de nem annyi lesz, a htc-t ismerve. Amugy ehhez a procihoz es kijelzohoz az akksi egesz jo. (Talan mar combosabb gepekben is lattam 1650est.)
-
embe
nagyúr
~2 évvel ezelőtt ilyen paraméterekkel még felső kategóriás mobilnak számított az én LG OB telóm. Így változik a világ.
-
AS
félisten
100 biztos lesz úgy meg nem éri meg.
-
littlelion21
addikt
Single-SIM-es Desire V: [link]
-
sirály69
őstag
És mi lenne az ára...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest