- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
old_artist #152 üzenetére
Köszönöm.
Orvosoltam a problémát.Lenne egy olyan kérdésem hogy mi okozhatja azt a problémát hogy néha mikor a számítógép kikapcsolja a monitort, egy idő után vissza kapcsol a monitor és feketeként világít a panel.
Ez a jelenség akkor figyelhető meg ha a számítógép nincs kikapcsolva.
Ha kikapcsolom a gépet akkor normálisan kikapcsol a monitor is.
Én videokártya driverre gondolok, vagy esetleg monitor hiba lehet?! -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Brightness 100 on használom akkor a monitornak hosszútávon nem lesz baja azon kívül hogy így zabálja a legtöbb energiát? -
ÁdiBá
veterán
Köszönöm nektek!
Akkor marad a DP port.
(Barátnőmet elküldtem hogy vásároljon már egy Display Port kábelt a környéki informatikai boltban, boltos beszól neki.: AZ MIH?! -» informatikai boltvezető, minden áron HDMI kábelt akart adni mert az való monitorhoz, azt ráadásul hülyének nézte a leányzót, soha többé be nem megyek kiskereskedésbe) -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Tudnátok segíteni hogy a monitoron található USB csatlakozok mire szolgálnak illetve hogyan tudom használni őket?!
Nézegettem, de nekem olyan sejtésem van a kapott kábellel össze kellene kötnöm a monitort egy USB 3,0 csatlakozással ami a számítógépben van. Így amit a monitorba dugok, azt végül is a gép látja?!
Segítségeket előre is köszönöm. -
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Két napja tettem szert egy ilyen monitorra. Dell U2713HM. Nagyon elégedett vagyok személy szerint a termékel. Nagyon szép élethű meleg színei vannak. Játékra és multimedias alkalmazasokra választottam ezt. 7970 cf is nagyon szépen kiszolgálja. Lenne egy kérdésem. Jelenleg DVI kabellal van összekötve. Ti mit javasolnatok? Hdmi, esetleg DisplayPort vagy Dvi? különbseg tapasztalható a csatlakozasok között? Én DisplayPorton gondolkodom, hogy esetleg azon kellene használni a vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged