- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #72 üzenetére
a Be Quiet és a Nanoxia kivételével kb senki nem szerel jó ventiket a házakba gyárilag, nem egy olyan nagy meglepetés ez. én rá se kötöttem alaplapra a Meshify gyári ventijeit, mentek vissza a dobozba.
amúgy én nem tudom, te milyen HDD-ket használsz, nekem utoljára egy Phanteks P400-ban volt rendes asztali HDD szerelve, valami 1TB-os 7200-as Seagate, azt lehetett hallani, mikor felpörgött, de nem rezonált egyáltalán. pedig az csak egy becsúsztatható műanyag keret volt.
-
b0rZ
aktív tag
válasz
hibavissza #72 üzenetére
Mindenre számítottam, csak arra nem, hogy Fractal házzal rukkolsz elő..
Amúgy nekem anno az Antec P183-ban teljesen jól működött ez a gyári gumibakos megoldás. -
Dyingsoul
veterán
válasz
hibavissza #72 üzenetére
Mivel az aláírásodban benne van, hogy honnan származol ezért nem is mer veled vitába szállni senki...
-
b0rZ
aktív tag
válasz
hibavissza #51 üzenetére
Ha ez ennyire szar, akkor mondd már a tuti tippet légyszi. Éppen építkezés előtt vagyok, és ezt a fost néztem ki. A keret 50 ezer forint házra. Te mit használsz például?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #40 üzenetére
tüncike a nénikécskéd térdecskéjének a kalácsocskája.
ja, hogy az a kettő ugyanaz a jelenség? akkor a fénytörés és a fénysebesség feletti utazás is ugyanaz?
és nem, nem fogok R6-ot venni, bármennyire is tetszik, mióta kijött, aminek az ára csak a másodlagos része. már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy a HDD-nek nem az asztali gépben van a helye, hanem NAS-ban, ott rezeghet, énekelhet, akármit csinálhat, mert el van rakva és nem hallom. a többi cucc meg elfér a Meshifyban is, az SSD-k és az évente kb. tízszer bekapcsolt laptop HDD meg nem rezonál és béke van.
de ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy kellett moddolni az R6-ot, hogy jó legyen, illetve tapasztalatokat is más házakkal, ahol ez jobban van kivitelezve.
-
Cbox11
csendes tag
válasz
hibavissza #40 üzenetére
Hmm...
Példa a részemről:
Meshify C házam van, gumibakolt a HDD keret, és hogy-hogy nem, nincs hangja. Vagy olyan minimális, amit a benne lévő két gyári venti elnyom.Lehet a két vinyóddal van baj. Vegyél 1 darab 2 terásat.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza #40 üzenetére
nas masik szobaban
-
hajbel
addikt
válasz
hibavissza #30 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy milyen házad van, és abban ezek az egetrengető problémák, hogy vannak megoldva.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #30 üzenetére
majd azért áruld már el, hogy mégis hogyan erősítené fel a HDD rezgéseit, mert egy ilyen csodát a tudomány és a fizika egyéb területein is lehetne alkalmazni.
-
Male
nagyúr
válasz
hibavissza #30 üzenetére
Gumis rögzítéssel vannak a vinyók...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged