- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
#31342592 #97 üzenetére
ha már a GamersNexust emlegeted, pont ők mérték ki, hogy ha a zárt előlap két oldalán van 2-2,5cm rácsozás, akkor lehet normális légáramlást csinálni megfelelő ventikkel. nyilván ha komoly airflow kell, akkor nem Define-t kell venni, de ez igényektől függ, az R5 nem meleg.
ez a ház nem azoknak van, akiknek elég a Meshify C / Define C méret (amúgy az emberek nagy része), hanem akiknek nem, mert épített vizet akarnak, vagy egyéb dolgokkal pakolják tele a belsejét, ennek megfelelő az ára is. az átlag user meg nyugodtan veheti a kisebb házakat, mert egy léghűtéses 1 kártyás rendszer bőven elfér bennük pár meghajtóval.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #72 üzenetére
a Be Quiet és a Nanoxia kivételével kb senki nem szerel jó ventiket a házakba gyárilag, nem egy olyan nagy meglepetés ez. én rá se kötöttem alaplapra a Meshify gyári ventijeit, mentek vissza a dobozba.
amúgy én nem tudom, te milyen HDD-ket használsz, nekem utoljára egy Phanteks P400-ban volt rendes asztali HDD szerelve, valami 1TB-os 7200-as Seagate, azt lehetett hallani, mikor felpörgött, de nem rezonált egyáltalán. pedig az csak egy becsúsztatható műanyag keret volt.
-
fogtunder
nagyúr
ez a nem mindenki tudja eltenni máshova téma már akkor is a kedvencem volt, mikor a NAS topikban voltam TG. egy mai 2 lemezes NAS kb akkora, mint 3 VHS kazetta összerakva, ezt nagynak nevezni erőteljes túlzás. nehezen tudok elképzelni olyan lakást, ahol egyik szekrény tetején sincs ennyi hely. kábelezni nyilván kell, de azt el lehet vinni szalagparkett szegély mögött, szekrények mögött, kismillió helyen, panelben aránylag szopás, de inkább akarat kérdése az egész.
vagy lehet rakni TV szekrénybe is, nekem egy sima üveglap mögött volt a QNAP TS-251, ha semmi más nem ment, akkor minimális cicergés hallatszott ki és ennyi. az emberek többségének amúgy is ott van a router, probléma megoldva. -
fogtunder
nagyúr
Egyébként még azzal sincs baj, ha nem mozog a lemez, miközben pörög, én szeretem a fixebb megoldásokat, de azzal is lehet élni.
Az SSD meg tartós, a rendszerlemezem 5 év használat után 83%-os, és az otthoni felhasználók nagy része amúgy is HD Linux ISO file-okat tart rajtuk, amire pont jó egy NAS is. Van pár speciális eset, mikor mégsem, de többnyire akkor is jobban jár a felhasználó, ha az adott projektet egy nagyobb SSD-n szerkeszti, majd menti NAS-ba.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #40 üzenetére
tüncike a nénikécskéd térdecskéjének a kalácsocskája.
ja, hogy az a kettő ugyanaz a jelenség? akkor a fénytörés és a fénysebesség feletti utazás is ugyanaz?
és nem, nem fogok R6-ot venni, bármennyire is tetszik, mióta kijött, aminek az ára csak a másodlagos része. már évekkel ezelőtt rájöttem, hogy a HDD-nek nem az asztali gépben van a helye, hanem NAS-ban, ott rezeghet, énekelhet, akármit csinálhat, mert el van rakva és nem hallom. a többi cucc meg elfér a Meshifyban is, az SSD-k és az évente kb. tízszer bekapcsolt laptop HDD meg nem rezonál és béke van.
de ettől függetlenül kíváncsian várom, hogy kellett moddolni az R6-ot, hogy jó legyen, illetve tapasztalatokat is más házakkal, ahol ez jobban van kivitelezve.
-
fogtunder
nagyúr
-
fogtunder
nagyúr
válasz
hibavissza #30 üzenetére
majd azért áruld már el, hogy mégis hogyan erősítené fel a HDD rezgéseit, mert egy ilyen csodát a tudomány és a fizika egyéb területein is lehetne alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest