Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz hibavissza #72 üzenetére

Mivel az aláírásodban benne van, hogy honnan származol ezért nem is mer veled vitába szállni senki... :B

• Dyingsoul

veterán

Nekem Define R4-em van, a cikket átlapozva úgy látom az R4 egy csiszolatlan, az R6 egy csiszolt gyémánt. :DDD Nagyon sok kis hasznos apróságot tettek az R6-ba amitől még jobban szerelhető az amúgy is jó alapkoncepciókkal rendelkező ház.
    Azok akik a ház árán hüledeznek: egy normális házat csak egyszer kell megvenni. Az előző 5 PC-met gépházastól adtam el, de már az R4 is nyújt annyit, hogy azt mondom ez örök életre kiszolgál hacsak nem lesz valami szabvány változás aminek azért igen csekély az esélye. Persze a 6000 FT-os ház is kiszolgál örök életre mert valószínűleg nem olyan környezetbe rakja az ember ahol elrohadna a lemez, de nem is erről van szó hanem a méretekről, szerelhetőségről. Vannak akik megveszik 10k-ért a commerz házakat mert ugye csak a külsőségeket látják és a választás indoka az, hogy "tetszik". Én meg jót röhögök rajtuk mikor a commerz házba próbálják beszuszakolni az 1070-et és csodálkoznak, hogy "nem fér el benne vazz". :DDD

(#60) tecsu: Egy fekete "valami" minden színhez passzol. Pl fekete szíjas órát felvehetsz inghez, sporthoz, szabadidőben, bármikor bármihez. Fekete zokni szintén (bár ha full fehérben vagy és csak a zoknid fekete az kicsit fura. :DDD). Na de gépháznál is, egy fekete ház passzol bármilyen szőnyeghez, parkettához, bútorhoz és falszínhez is.

A gépház rezgéshez:
    Volt raidmax ninja gépházam (16k-ért vettem újonnan). Úgy emlékszem, hogy annak nem voltak gumibakjai de ha voltak is szart sem értek. Annak a háznak a plexije úgy rezgett, hogy papírt dugdostam bele de még úgy is az őrületbe kergetett. Iszonyatos volt. Ugyanaz a vinyó ami abban volt átköltözött az R4-be. Zéró, semmi hang. Annyira nincs hangjuk a vinyóknak, hogy ha néma csend van meg sem lehet mondani, hogy be van-e kapcsolva a gép. Egy WD black vinyónak biztos lenne már hangja, de nem rezgetné a házat szerintem inkább a belső kattogása lenne hangosabb valamelyest de nem tudom mennyire mivel az oldallapjai is hangszigetelővel vannak bevonva.

Szerintem a Fractal a gépházak Rolls Royce-a. :K

Új hozzászólás Aktív témák