- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szerintem itt a gond: "amit a benne lévő két gyári venti elnyom"
Ha igazán halk, kb. hangtalan a gép akkor kb. bármilyen 3.5" HDD kihallatszik valamennyire.Legalábbis gumibakokon vagy gumis felfogatásnál. Bár Fractal házam még nem volt, eddig akárhány gumigyűrűs rögzítéssel találkoztam nekem sem segített érdemben. Sem hangban, sem a rezonancia elnyelésében. Merthogy fentebb ugye nem arról volt szó a kötekedések ellenére sem, hogy magát a rezonanciát felerősíti... hanem nyilván annak a hangját. (rezonáló felület formája, mérete, merevsége, stb... változik)
A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás.
Ez olyan jó tanács mintha azt mondanánk a benzinnel/tankolással se lesz gondod, csak vízhajtású autót kell venned és annyi.
(Egyébként meg a NAS-nak is van hátránya, pl. késleltetésre azért nem nyerő akármilyen lanon is legyen... bár kétségtelen, hogy erre a jó megoldás az lenne, ha tényleg mindenhova megfelelő méretű SSD kerülhetne.) -
fogtunder
nagyúr
Egyébként még azzal sincs baj, ha nem mozog a lemez, miközben pörög, én szeretem a fixebb megoldásokat, de azzal is lehet élni.
Az SSD meg tartós, a rendszerlemezem 5 év használat után 83%-os, és az otthoni felhasználók nagy része amúgy is HD Linux ISO file-okat tart rajtuk, amire pont jó egy NAS is. Van pár speciális eset, mikor mégsem, de többnyire akkor is jobban jár a felhasználó, ha az adott projektet egy nagyobb SSD-n szerkeszti, majd menti NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest