Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Jól fogalmaztál: hangvezérlés. Az AI hangasszisztens és a hangvezérlés nem teljesen ugyanaz. A hangvezérlés néhány utasításból áll, és nem feltétlenül igényel kétirányú kommunikációt. Ez most is megoldható, még szövegértelmezés sem kell hozzá.
A nyomkodás nélküli üzemmódot hogy gondoltad a gyakorlatban? Hogy tudná lehalkítani a zenét a hangutasítás fogadásához, ha a zenétől nem hallja a lehalkító hangutasítást? Sztem egy, a kormányra rögzített, vagy könyöklőbe épített, "dedikált" BT gomb jobb megoldás lenne. Erre is van jelenleg is lehetőség. Szvsz. minden adott a bármilyen nyelvű hangvezérléshez. -
Somatom
veterán
Nem értem, hogy mi bajotok van vele. A kulcsszó: konfigurálható. Akinek haszontalan, az egyszerűen letiltja. Nekem volt (van) egy csájnafonom (Zopo ZP999), dedikált kameragombbal. Eredetileg nem volt konfigolható, de azzá tettem.
Hívás készenlét állapotban rövid nyomásra a "zseblámpát" kapcsolta be/ki. Csörgés hívásállapotban rövid nyomásra fogadta, hosszúra elutasította a hívást. Így a híváskezeléshez nem kellett kivennem a telót a tokból. De, bármi mást is ráprogramozhattam volna. Akár a fókuszban levő alkalmazástól függően is lehet más más funkciója. Sztem egy remapolható plusz hardvergomb hasznos dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest