Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Dedikált gombot kap a Xiaomi intelligens asszisztense

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SmartPrix

A Mi Mix 2s-sel Kínában bemutatott Xiao AI hardveres gombot kaphat a Mi Mix 3 bal oldalán. Meg egy LEX nevű valamin, amiről semmit sem tudunk.

Hirdetés

Valami Xiaomi LEX-et a hivatkozott forrás alapján az általában megbízható IceUniverse is emleget a Weibon, nekünk viszont fogalmunk sincs, hogy az mi lesz. A Xiaomi Mi Mix 3-ról annál inkább. Az nyilvánvaló, hogy valamiféle motoroikusan kiemelkedő kamerarendszerrel készül, első körben úgy tűnt, a Vivo Nex gyakorlatát követve, azóta viszont több, Oppo Find X-szerűen szétcsúsztatható modellt is láttunk, ami valószínűleg a Mi Mix 3. Vagy mindkét technológiát bevetik és az egyik a most még teljesen ismeretlen Xiaomi LEX-ben lesz.

Nem is ez a lényeg, hanem a hardveres extra gomb, ami a kínai Xiaomi Mi Mix 2s-sel bemutatott intelligens asszisztenst ugráltatja majd. Lényegében olyan, mint a Samsung Bixby gombja, és látszólag a pozicionálás is hasonló lesz. A Xiao AI egyelőre csak Kínában elérhető, kínai nyelven, de elvileg rajta vannak a többi régió és nyelv integrálásán. Addig is, a dedikált gomb a Xiao AI-jel nem rendelkező régiókban konfigurálható gyorsgombként funkcionál majd.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.