Dedikált gombot kap a Xiaomi intelligens asszisztense

Valami Xiaomi LEX-et a hivatkozott forrás alapján az általában megbízható IceUniverse is emleget a Weibon, nekünk viszont fogalmunk sincs, hogy az mi lesz. A Xiaomi Mi Mix 3-ról annál inkább. Az nyilvánvaló, hogy valamiféle motoroikusan kiemelkedő kamerarendszerrel készül, első körben úgy tűnt, a Vivo Nex gyakorlatát követve, azóta viszont több, Oppo Find X-szerűen szétcsúsztatható modellt is láttunk, ami valószínűleg a Mi Mix 3. Vagy mindkét technológiát bevetik és az egyik a most még teljesen ismeretlen Xiaomi LEX-ben lesz.

Nem is ez a lényeg, hanem a hardveres extra gomb, ami a kínai Xiaomi Mi Mix 2s-sel bemutatott intelligens asszisztenst ugráltatja majd. Lényegében olyan, mint a Samsung Bixby gombja, és látszólag a pozicionálás is hasonló lesz. A Xiao AI egyelőre csak Kínában elérhető, kínai nyelven, de elvileg rajta vannak a többi régió és nyelv integrálásán. Addig is, a dedikált gomb a Xiao AI-jel nem rendelkező régiókban konfigurálható gyorsgombként funkcionál majd.

Azóta történt

  • A Mate 20 előtt jön a Xiaomi Mi Mix 3

    Egymásra licitálnak a gyártók, mindenki októberben szeretne bemutatni valami fontosat, az LG-hez, a Google-höz, a Huaweihez és a Razerhez a Xiaomi is csatlakozott egy dátummal.

  • Fény derült a Xiaomi Lex kilétére

    A Xiaomi Lex már többször szóba került, de a megnevezésen kívül pont nulla érdemi információ kíséretében. Most kiderült, hogy kódnév volt.

  • 5G és 10 GB rendszermemória

    A Xiaomi Mi Mix 3 két kivételes paramétere, ami most már hivatalos. Előbbit a Xiaomi Spanyolország, utóbbit a Xiaomi tette közzé a Weibón.

  • Napi Xiaomi Mi Mix 3 pletykarovatunk

    Egy hét sincs a Mi Mix széria új modelljének bemutatójáig, naná, hogy ömlik az információ! Ezúttal fényképek és előzetesek.

Előzmények

Hirdetés