- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Nekem vegul IGPSPORT IGS520 lett. Ugyanennyibe kerul de szimpatikusabb volt a kijelzo. Az ora hibatlan, az app tele van buggal de a hasznalatot egyik sem befolyasolja, a support meg gyors es segitokesz, 2 hibat mar javitottak is. Az egyetlen gond, hogy a forma alapjan egy Edge 130 meretu orat vartam, ez sokkal nagyobb, de legalabb konnyu leolvasni az adatokat.
IGS630 nagyon tetszett volna, de meg sehol nem kapni meg lehet annyit nem is koltenek ra, a Fenixen van terkep ha elakadnek valahol. -
Foglalt név
addikt
Aha, ha rögzíteni is kell, én egy ilyet viszek magammal. Még akkor vettem, mikor fele ennyibe került, és így 5 év után is kibírja a napot. Vízálló, könnyű, karabinerre rálógatom úgyhogy lebarnul a csuklóm, ha ezen múlik.
Az amazfit órákban pedig van GPS, ugyanúgy Zepp-el működik. Alig többért, körberöhögi a mi fit-et (én is arról váltottam). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Temu
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged