- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Az IGSPORT-tal nekem is ez a tapasztalatom. Amint fa mellé érek (nem erdő, csak pár fa az út szélén), elkezd jelentősen alacsonyabb sebességet kiírni míg a Fenix 6 rezzenéstelenül mutatja a helyes sebességet. Gondolom a technika kb ugyanaz bennük.
Engem pont az invertált kijelző és a formából adódó rossz helykihasználás tántorított el ettől a Cycplus M2-től. -
futo001
senior tag
Nekem vegul IGPSPORT IGS520 lett. Ugyanennyibe kerul de szimpatikusabb volt a kijelzo. Az ora hibatlan, az app tele van buggal de a hasznalatot egyik sem befolyasolja, a support meg gyors es segitokesz, 2 hibat mar javitottak is. Az egyetlen gond, hogy a forma alapjan egy Edge 130 meretu orat vartam, ez sokkal nagyobb, de legalabb konnyu leolvasni az adatokat.
IGS630 nagyon tetszett volna, de meg sehol nem kapni meg lehet annyit nem is koltenek ra, a Fenixen van terkep ha elakadnek valahol. -
futo001
senior tag
Király írás, pont ma akarok rendelni egyet, csak nem tudtam az M1 és M2 között dönteni.
Csak egy kijelző kell amit a spinning meg a versenybringa között pakolászok, rögzítésre a Garmin órámat használom, aztán úgy gondoltam, hogy egy Garmin km óra már túlzás lenne csak adatok megjelenítésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest