Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Sziasztok.
Nekem is van egy ilyen masina, április óta (TD, a GB-ről). Gondoltam én is, hogy majd írok egy tesztet ha megjön a dokkoló, de még nem ért ide.

Köszi a tippet a stylus-t illetően. Ezt nem tudtam, hogy a Chuwi-é jó hozzá.
Én emiatt is választottam egyébként az iWork-öt, szóval meg is rendeltem.A gyári amellett hogy drága, szinte alig kapható valahol, de ez ennyiért tényleg jó vételnek tűnik.
Kiderül milyen lesz...A Cube sajnos semmilyen táblához nem ad töltőt. Ali-n vannak olyan eladók akik adnak hozzá valami $1-os vackokat (ami kotyog a konnektorban pl.), de gyárilag nem adnak semmihez tudtommal.
Negatívumok:
- Szerintem gyengécske hangszóró
- "Saját" Win telepítésénél (pl. Pro-ra frissítésnél) nem működik a touch screen (nincs hozzá driver)
- A Samu 64-es EVO SD kártyámat néha unmountolja magától (ki kell venni, majd újra beletenni)
- Gyenge kamera (annyira nem izgat egyébként...)
- A rendszerből Androidról Windowsra (vagy fordítva) való bootoláskor pattog a hangszóró (nem nagyon tudom hová tenni a dolgot)De alapjában véve nagyon meg vagyok elégedve vele. Szép a kijelző, egész gyors és stabil, nem mellesleg jól is néz ki, és masszív benyomást kelt. Egyedül a kamera környékén nyomkodva lehet kicsikarni belőle egy kis ropogást, de bárhol máshol nyomogatva egy hang nem jön ki belőle.
Szóval egyelőre meg vagyok vele elégedve, és várom hozzá a dokkolót nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen asztali médialejátszót?
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest