Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

válasz kenand #78 üzenetére

Az egyik haverom is mondta, hogy vágjak le belőle, az alsó részét legalábbis ahol a dockba belecsúszik.
    De nem tudom. Valami olyan megoldást szeretnék inkább, ahol azért nem csúfitom el a tabot.

Ha megjön a fólia (3 db-os), majd lehet, hogy az lesz egy darabig, és meglátom, hogy mennyire birja a nyüstölést.

Jó hir legalább, hogy nem jön fel tovább, még mindig azon a kis részen levegős csak.

Köszönöm ismét a Chuwis ötletet. :R

• zsigus

őstag

Sziasztok!

Ha esetleg valakit érdekelne a tollas bevitel, akkor a cikkben említett Chuwi Hi 12 Hipen H1 működik vele tökéletesen.

Viszont a tempered glass és a dokkoló tényleg nem nagyon fér meg egymás mellett.

Lecsukni le lehet (bár tény hogy jobban kell nyomni mikor beleteszem, és jobban húzni mikor kiveszem), viszont a két rögzítőpontnál megnyomja a glass-t a dock, és levegős lesz tőle.

Tegnap raktam fel a glasst. Még nem volt sokat benne, de sztem így nem lesz valami hosszú életű...

Gondolom 0,3 mm-esnél vékonyabb pedig nem nagyon van rá...

Szóval a tollas és dokkolós felállásra nem egyszerű megoldást találni. Egyelőre marad így, aztán meglátom meddig bírja a glass rajta. Rendeltem egy 3 db-os fóliát a biztonság kedvéért. Remélem addig bírja majd.

• zsigus

őstag

válasz kenand #8 üzenetére

Nagyon köszönöm.

Elteszem majd későbbre, ha lesz kedvem kipróbálom. :)

• zsigus

őstag

válasz kenand #4 üzenetére

Még nincs itt a dokkoló, de majd kiderül. Maximum veszek egy pack fóliát, és cserélgetem időnként.

Annyira nem néztem utána a touch driver-nek, de a techtablets-es mentésben nincs benne. Ráadásul a Pro első indítása után kiírja ugyan a Win, hogy 10 pontos érintőkijelző, viszont nem reagál semmire.

Egyszer újra kellett flashelni emiatt az egészet, annyira nem fontos, hogy újra megcsináljam. :)

Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Chrome hogyan fog működni a dokkolóval...

Nem tudom miért, de amikor először feltettem a Chrome-ot tökéletesen működött a virtuális billenyűzet (még amikor nem volt bekapcsolva Win-ben akkor is), aztán egyszer csak nem. Találtam rá megoldást, (--disable-usb-keyboard-detect), viszont így dokkolóval is fel fog jönni a virtuális billentyűzet.

Mondjuk megoldható, max. két ikont teszek ki az asztalra.

• zsigus

őstag

Sziasztok.

Nekem is van egy ilyen masina, április óta (TD, a GB-ről). Gondoltam én is, hogy majd írok egy tesztet ha megjön a dokkoló, de még nem ért ide. :)

Köszi a tippet a stylus-t illetően. Ezt nem tudtam, hogy a Chuwi-é jó hozzá.
    Én emiatt is választottam egyébként az iWork-öt, szóval meg is rendeltem.

A gyári amellett hogy drága, szinte alig kapható valahol, de ez ennyiért tényleg jó vételnek tűnik.
    Kiderül milyen lesz...

A Cube sajnos semmilyen táblához nem ad töltőt. Ali-n vannak olyan eladók akik adnak hozzá valami $1-os vackokat (ami kotyog a konnektorban pl.), de gyárilag nem adnak semmihez tudtommal.

Negatívumok:
    - Szerintem gyengécske hangszóró
    - "Saját" Win telepítésénél (pl. Pro-ra frissítésnél) nem működik a touch screen (nincs hozzá driver)
    - A Samu 64-es EVO SD kártyámat néha unmountolja magától (ki kell venni, majd újra beletenni)
    - Gyenge kamera (annyira nem izgat egyébként...)
    - A rendszerből Androidról Windowsra (vagy fordítva) való bootoláskor pattog a hangszóró (nem nagyon tudom hová tenni a dolgot)

De alapjában véve nagyon meg vagyok elégedve vele. Szép a kijelző, egész gyors és stabil, nem mellesleg jól is néz ki, és masszív benyomást kelt. Egyedül a kamera környékén nyomkodva lehet kicsikarni belőle egy kis ropogást, de bárhol máshol nyomogatva egy hang nem jön ki belőle.

Szóval egyelőre meg vagyok vele elégedve, és várom hozzá a dokkolót nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés