- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
Az egyik haverom is mondta, hogy vágjak le belőle, az alsó részét legalábbis ahol a dockba belecsúszik.
De nem tudom. Valami olyan megoldást szeretnék inkább, ahol azért nem csúfitom el a tabot.Ha megjön a fólia (3 db-os), majd lehet, hogy az lesz egy darabig, és meglátom, hogy mennyire birja a nyüstölést.
Jó hir legalább, hogy nem jön fel tovább, még mindig azon a kis részen levegős csak.
Köszönöm ismét a Chuwis ötletet.
-
zsigus
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne a tollas bevitel, akkor a cikkben említett Chuwi Hi 12 Hipen H1 működik vele tökéletesen.
Viszont a tempered glass és a dokkoló tényleg nem nagyon fér meg egymás mellett.
Lecsukni le lehet (bár tény hogy jobban kell nyomni mikor beleteszem, és jobban húzni mikor kiveszem), viszont a két rögzítőpontnál megnyomja a glass-t a dock, és levegős lesz tőle.
Tegnap raktam fel a glasst. Még nem volt sokat benne, de sztem így nem lesz valami hosszú életű...
Gondolom 0,3 mm-esnél vékonyabb pedig nem nagyon van rá...
Szóval a tollas és dokkolós felállásra nem egyszerű megoldást találni. Egyelőre marad így, aztán meglátom meddig bírja a glass rajta. Rendeltem egy 3 db-os fóliát a biztonság kedvéért. Remélem addig bírja majd.
-
zsigus
őstag
Még nincs itt a dokkoló, de majd kiderül. Maximum veszek egy pack fóliát, és cserélgetem időnként.
Annyira nem néztem utána a touch driver-nek, de a techtablets-es mentésben nincs benne. Ráadásul a Pro első indítása után kiírja ugyan a Win, hogy 10 pontos érintőkijelző, viszont nem reagál semmire.
Egyszer újra kellett flashelni emiatt az egészet, annyira nem fontos, hogy újra megcsináljam.
Arra leszek majd kíváncsi, hogy a Chrome hogyan fog működni a dokkolóval...
Nem tudom miért, de amikor először feltettem a Chrome-ot tökéletesen működött a virtuális billenyűzet (még amikor nem volt bekapcsolva Win-ben akkor is), aztán egyszer csak nem. Találtam rá megoldást, (--disable-usb-keyboard-detect), viszont így dokkolóval is fel fog jönni a virtuális billentyűzet.
Mondjuk megoldható, max. két ikont teszek ki az asztalra.
-
zsigus
őstag
Sziasztok.
Nekem is van egy ilyen masina, április óta (TD, a GB-ről). Gondoltam én is, hogy majd írok egy tesztet ha megjön a dokkoló, de még nem ért ide.
Köszi a tippet a stylus-t illetően. Ezt nem tudtam, hogy a Chuwi-é jó hozzá.
Én emiatt is választottam egyébként az iWork-öt, szóval meg is rendeltem.A gyári amellett hogy drága, szinte alig kapható valahol, de ez ennyiért tényleg jó vételnek tűnik.
Kiderül milyen lesz...A Cube sajnos semmilyen táblához nem ad töltőt. Ali-n vannak olyan eladók akik adnak hozzá valami $1-os vackokat (ami kotyog a konnektorban pl.), de gyárilag nem adnak semmihez tudtommal.
Negatívumok:
- Szerintem gyengécske hangszóró
- "Saját" Win telepítésénél (pl. Pro-ra frissítésnél) nem működik a touch screen (nincs hozzá driver)
- A Samu 64-es EVO SD kártyámat néha unmountolja magától (ki kell venni, majd újra beletenni)
- Gyenge kamera (annyira nem izgat egyébként...)
- A rendszerből Androidról Windowsra (vagy fordítva) való bootoláskor pattog a hangszóró (nem nagyon tudom hová tenni a dolgot)De alapjában véve nagyon meg vagyok elégedve vele. Szép a kijelző, egész gyors és stabil, nem mellesleg jól is néz ki, és masszív benyomást kelt. Egyedül a kamera környékén nyomkodva lehet kicsikarni belőle egy kis ropogást, de bárhol máshol nyomogatva egy hang nem jön ki belőle.
Szóval egyelőre meg vagyok vele elégedve, és várom hozzá a dokkolót nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Parkside szerszám kibeszélő
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Konteó topic
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest