- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
TATU
csendes tag
Teljesen egyetértünk!
(#89) blackrulz: +1.
(#91) .Szaki.: Semmi gond nincs vele, amire vetted arra tökéletes, jó választás volt.
Kell rá egy Global Stable rom (ha még nem az van rajta) és évekig semmi probléma nem lesz vele. A Redmi5 - 5plusra gondolt, egyelőre visszás a fogadtatásuk, de ez még változhat ha már lesz néhány példány közkézen.(#93) ΞlittlecarΞ: +1
-
<Adamsky>
nagyúr
A MiMix kétségtelenül előremutató volt (de nem egy különösen jó telefon szvsz.). Ezt leszámítva viszont az innovációjuk sajnos nekik is kimerül a másolásban (alma). Szépen hagyogatják el a jack-et, a notif led is csak egy színű kezd lenni (vagy megszűnik). A Redmi szériát is sikerült elcseszniük. Szerintem ez utóbbival bevertek egy szöget a koporsójukba. A Redmi nagyon sikeres termékvonal volt...
-
törölt tag
De legalábbis merész tökös lépés. A legjobb? Nem. Hibátlan? Közel sem. Bevállalós? Nem picit.
Én spec az almatol várnam ezt a mentalitást, hogy kiserletezzen, hogy odabsszon, hogy leuljek amikor bejelentenek valamit. Régen ment. Nem csak telefon szinten. Az első air? Amikor elohuzta a boritekbol, bokáig fstam magam.
Az x se tökéletes. Sokan szidják a gesztus vezerleset is. De nekem inkább a kötelező körkent jött le. Egy évvel ezelőtt talán nagyobbat ütött volna
-
<Adamsky>
nagyúr
Sose becsüld alá a másoló iparág erejét!
Ez a "notch" annyira izzadságszagú, hogy csak az nem látja a hozzá tartozó erőlködést, aki nem akarja:
- Csináljunk keskeny kávájú telefont, de még véletlenül se hasonlítson a konkurenciára! - szólt a parancs.
- Hááát... csinálhatunk egy ilyen bemetszést a kejelző felső részébe, de az annyira lesz szép, mint egy lóharapás.
- Nem baj, jó lesz. A marketing osztálynak biztos nem fog gondot okozni a megoldás megideologizálása. Azok után, hogy a jack elhagyásakor sikerük megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, szerintem most sem lesz gond. A piac pedig követni ... kedves barátaim.Én egyébként várom a követező "notch" variációkat:
- alulra helyezett "notch"
- a sarkokba helyezett "notch"
- "notch" a képernyő közepén, így tényleg minden irányba káva mentes lehetne a készülék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest