- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
add át nekik üdvözletemet, nyertem pénteken renin egy üveg pezsgőt
barátnőm kökényre fogadott, én pedig renire... éreztem, hogy ő lesz a befutó...
tetszett nagyon, ahogy énekel és engem nem zavart az akcentusa... (ami sokat javult a műsor végére)
egyébként én is speciel örülök, hogy a vastag nyert, mert nekem jobban tetszett átlagban a produkciója... a nicolas számomra totál unalmassá vált... más oldalról meg annak is örülök, hogy magyar srác nyert, de nem rasszizmus/előítéletek miatt, hanem azért, mert szerintem szégyen, hogy ilyen rossz arányban nyerik a tehetségkutatókat az itthon született/élő magyarok
ami miatt tényleg nincsenek előítéleteim: 2005 körül a szigeten beültünk a kisebbségi sátorba, ahol caramel beszélt (teljesen szerény, intelligens fazon...), pár éve pedig voltunk rúzsa magdi koncerten is... és mondjuk szívesen meghallgatom a renátát is élőben, ha lesz rá lehetőségem... rohadtul nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű/bőrszínű, ha normális és jó a hangja
ui: tegnap megfordult a fejemben, hogy kellene egy döntő-döntőt csinálni, amiben a 2 konkurens csatorna legjobbja mérkőzne egymás ellen
ez mekkora húzás lenne már, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest