- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
add át nekik üdvözletemet, nyertem pénteken renin egy üveg pezsgőt
barátnőm kökényre fogadott, én pedig renire... éreztem, hogy ő lesz a befutó...
tetszett nagyon, ahogy énekel és engem nem zavart az akcentusa... (ami sokat javult a műsor végére)
egyébként én is speciel örülök, hogy a vastag nyert, mert nekem jobban tetszett átlagban a produkciója... a nicolas számomra totál unalmassá vált... más oldalról meg annak is örülök, hogy magyar srác nyert, de nem rasszizmus/előítéletek miatt, hanem azért, mert szerintem szégyen, hogy ilyen rossz arányban nyerik a tehetségkutatókat az itthon született/élő magyarok
ami miatt tényleg nincsenek előítéleteim: 2005 körül a szigeten beültünk a kisebbségi sátorba, ahol caramel beszélt (teljesen szerény, intelligens fazon...), pár éve pedig voltunk rúzsa magdi koncerten is... és mondjuk szívesen meghallgatom a renátát is élőben, ha lesz rá lehetőségem... rohadtul nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű/bőrszínű, ha normális és jó a hangja
ui: tegnap megfordult a fejemben, hogy kellene egy döntő-döntőt csinálni, amiben a 2 konkurens csatorna legjobbja mérkőzne egymás ellen
ez mekkora húzás lenne már, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Gumi és felni topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest