- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
add át nekik üdvözletemet, nyertem pénteken renin egy üveg pezsgőt
barátnőm kökényre fogadott, én pedig renire... éreztem, hogy ő lesz a befutó...
tetszett nagyon, ahogy énekel és engem nem zavart az akcentusa... (ami sokat javult a műsor végére)
egyébként én is speciel örülök, hogy a vastag nyert, mert nekem jobban tetszett átlagban a produkciója... a nicolas számomra totál unalmassá vált... más oldalról meg annak is örülök, hogy magyar srác nyert, de nem rasszizmus/előítéletek miatt, hanem azért, mert szerintem szégyen, hogy ilyen rossz arányban nyerik a tehetségkutatókat az itthon született/élő magyarok
ami miatt tényleg nincsenek előítéleteim: 2005 körül a szigeten beültünk a kisebbségi sátorba, ahol caramel beszélt (teljesen szerény, intelligens fazon...), pár éve pedig voltunk rúzsa magdi koncerten is... és mondjuk szívesen meghallgatom a renátát is élőben, ha lesz rá lehetőségem... rohadtul nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű/bőrszínű, ha normális és jó a hangja
ui: tegnap megfordult a fejemben, hogy kellene egy döntő-döntőt csinálni, amiben a 2 konkurens csatorna legjobbja mérkőzne egymás ellen
ez mekkora húzás lenne már, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest