Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz negyedes #31 üzenetére

add át nekik üdvözletemet, nyertem pénteken renin egy üveg pezsgőt :D barátnőm kökényre fogadott, én pedig renire... éreztem, hogy ő lesz a befutó... :K tetszett nagyon, ahogy énekel és engem nem zavart az akcentusa... (ami sokat javult a műsor végére)

egyébként én is speciel örülök, hogy a vastag nyert, mert nekem jobban tetszett átlagban a produkciója... a nicolas számomra totál unalmassá vált... más oldalról meg annak is örülök, hogy magyar srác nyert, de nem rasszizmus/előítéletek miatt, hanem azért, mert szerintem szégyen, hogy ilyen rossz arányban nyerik a tehetségkutatókat az itthon született/élő magyarok :K ami miatt tényleg nincsenek előítéleteim: 2005 körül a szigeten beültünk a kisebbségi sátorba, ahol caramel beszélt (teljesen szerény, intelligens fazon...), pár éve pedig voltunk rúzsa magdi koncerten is... és mondjuk szívesen meghallgatom a renátát is élőben, ha lesz rá lehetőségem... rohadtul nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű/bőrszínű, ha normális és jó a hangja :K

ui: tegnap megfordult a fejemben, hogy kellene egy döntő-döntőt csinálni, amiben a 2 konkurens csatorna legjobbja mérkőzne egymás ellen :B ez mekkora húzás lenne már, nem?

Új hozzászólás Aktív témák