Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2 napig fólia nélkül használtam miután megvettem, semmi gond nem volt. Vettem rá üveget, szokásos mizéria(mostanában egyfélét használok), barátom gsm boltjába járok felrakatni évek óta, ott is veszem meg a fóliát/üveget....., szóval felrakták, megnézem, ok szuper. Bekapcsolom a telefont, feloldanám a kijelzőt, de nem megy. Ugye jelkód először.... mondom: mi a f...? Idáig semmi baja nem volt....hopp! Beugrott, hogy volt erről szó a fórumon. És tényleg! Ahogy felkerült az üveg, egyszerűen nem értékelte az érintést.
Gyorsan jött is a frissítés rá. Jó lett! De nem 100%-os, inkább olyan 95-nek mondanám.
Emiatt nem gariztatnám most csak ha lenne csereprogram rá, akkor.
Fólia nélkül biztos 100%-os, de fóliával azért kicsit jobban kell koppintani a kijelzőre még most is....de mondom, így már megfelel bőven.
Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban. Ráadásul szoftverfrissítéssel oldja meg az érintésérzékenységet? Ott valami nem jött össze akkor...
a kijelzővel lehet valami gond.
Mindegy.... , ha nem is tökéletesen, de működik.
Minek rakok rá fóliát, igaz?
-
válasz
ultrasound
üzenetére
Komolyabb volt a gond, mielőtt jött a 14.2.1 frissítés. Nem tudtam a jelkódot beírni....
Jött rá javítás, a hiba megszűnt, de mintha nem úgy érzékelne, ahogy a korábbi telefonjaim. Szerintem nem 100% osra sikerült. Mindezt tempered glass-al a kijelzőn. Anélkül biztos jó, de nem fogom leszedni.
Működik csak van hogy többször meg kell érintenem a kijelzőt mire reagál... -
Ugyanez a probléma a 12 mini esetében is.
(legalábbis fóliával a kijelzőn)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rosszul felrakva, majd nem érzékel a kijelző?