Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kimaxolja az üzemidőt a következő Amazfit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultrasound
tag
Hát ez nem az Apple-tól megszokott minőség, remélhetőleg tudnak róla és orvosolják, ha csak szoftveres a hiba oka. Ha hardveres, akkor megette a fene!
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Elég, ha bármilyen szennyeződés marad az üveg és a kijelző között, de még ez sem kell feltétlenül, vannak simán csak gyengébb minőségű edzett üvegek. Elég gyakran lehet találkozni hasonló problémával az itteni fórumokon is, márkától függetlenül. Én hosszú évek óta a nagyobb elektronikai boltokban is kapható olcsó (2-3.000 forintos) edzett üvegeket használok, mindig magam teszem fel 3 perces művelet, sosincs gond velük, tökéletes az érintés érzékelés.
Persze előfordulhat, hogy valóban szoftveres gondról van szó nálad.
Viszont az Apple valószínűleg csak annyit javít ezen szoftveresen, hogy megnöveli a képernyő érzékelési érzékenységét, ezzel javítva az edzett üvegekkel való kompatibilitást. -
Ricardo
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
"Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban."
Igen, ez valóban furcsa.
"Minek rakok rá fóliát, igaz?
"
Egy időben én is fóliáztam a telefonjaimat serényen, de bejöttek a széleken enyhén hajlított üvegek, és a fólia vagy nem illeszkedik rendesen, vagy nem ér ki teljesen a széléig, és a peremén záros határidőn belül felgyűlik a kosz. Így leszoktam róla. -
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen?
"