Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultrasound
tag
Hát ez nem az Apple-tól megszokott minőség, remélhetőleg tudnak róla és orvosolják, ha csak szoftveres a hiba oka. Ha hardveres, akkor megette a fene!
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
Elég, ha bármilyen szennyeződés marad az üveg és a kijelző között, de még ez sem kell feltétlenül, vannak simán csak gyengébb minőségű edzett üvegek. Elég gyakran lehet találkozni hasonló problémával az itteni fórumokon is, márkától függetlenül. Én hosszú évek óta a nagyobb elektronikai boltokban is kapható olcsó (2-3.000 forintos) edzett üvegeket használok, mindig magam teszem fel 3 perces művelet, sosincs gond velük, tökéletes az érintés érzékelés.
Persze előfordulhat, hogy valóban szoftveres gondról van szó nálad.
Viszont az Apple valószínűleg csak annyit javít ezen szoftveresen, hogy megnöveli a képernyő érzékelési érzékenységét, ezzel javítva az edzett üvegekkel való kompatibilitást. -
Ricardo
titán
válasz
The.Biker
üzenetére
"Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban."
Igen, ez valóban furcsa.
"Minek rakok rá fóliát, igaz?
"
Egy időben én is fóliáztam a telefonjaimat serényen, de bejöttek a széleken enyhén hajlított üvegek, és a fólia vagy nem illeszkedik rendesen, vagy nem ér ki teljesen a széléig, és a peremén záros határidőn belül felgyűlik a kosz. Így leszoktam róla. -
Ricardo
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgatós találkozó
- One mobilszolgáltatások
- Dollármilliárdokért vesz egy kritikus AI-összetevőt a Marvell
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- hcl: Mér' nem mér?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen?
"