- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultrasound
tag
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
Hát ez nem az Apple-tól megszokott minőség, remélhetőleg tudnak róla és orvosolják, ha csak szoftveres a hiba oka. Ha hardveres, akkor megette a fene!
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Elég, ha bármilyen szennyeződés marad az üveg és a kijelző között, de még ez sem kell feltétlenül, vannak simán csak gyengébb minőségű edzett üvegek. Elég gyakran lehet találkozni hasonló problémával az itteni fórumokon is, márkától függetlenül. Én hosszú évek óta a nagyobb elektronikai boltokban is kapható olcsó (2-3.000 forintos) edzett üvegeket használok, mindig magam teszem fel 3 perces művelet, sosincs gond velük, tökéletes az érintés érzékelés.
Persze előfordulhat, hogy valóban szoftveres gondról van szó nálad.
Viszont az Apple valószínűleg csak annyit javít ezen szoftveresen, hogy megnöveli a képernyő érzékelési érzékenységét, ezzel javítva az edzett üvegekkel való kompatibilitást. -
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #14 üzenetére
"Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban."
Igen, ez valóban furcsa.
"Minek rakok rá fóliát, igaz?"
Egy időben én is fóliáztam a telefonjaimat serényen, de bejöttek a széleken enyhén hajlított üvegek, és a fólia vagy nem illeszkedik rendesen, vagy nem ér ki teljesen a széléig, és a peremén záros határidőn belül felgyűlik a kosz. Így leszoktam róla. -
Ricardo
titán
válasz
Ezek szerint sikerült valamennyit reszelni rajta. Az a kérdés hogy tudják e tovább javítani, vagy ott is csere lesz a megoldás.
Jut eszembe, a gyors akku merülés ről kiderült mennyire általános? Gondolom az szoftver gond. valami pörög a háttérben készenlét alatt is. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mindentől függetlenül a rosszul felrakott edzett üveg is okozhat ilyen anomáliát.
-
ultrasound
tag
válasz
TheBikerider #5 üzenetére
Még mindig? Pedig gondolkodom a beszerzésén, de így felejtős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Argos: Szeretem az ecetfát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest