- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultrasound
tag
válasz
TheBikerider #8 üzenetére
Hát ez nem az Apple-tól megszokott minőség, remélhetőleg tudnak róla és orvosolják, ha csak szoftveres a hiba oka. Ha hardveres, akkor megette a fene!
Addig is várok, különben is 2021-től 3 évre nő a 12 minire adandó jótállási idő, azért ez nem mindegy. A NanoShine folyadék nem lehet alternatíva, legalább is a karcok ellen?
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Elég, ha bármilyen szennyeződés marad az üveg és a kijelző között, de még ez sem kell feltétlenül, vannak simán csak gyengébb minőségű edzett üvegek. Elég gyakran lehet találkozni hasonló problémával az itteni fórumokon is, márkától függetlenül. Én hosszú évek óta a nagyobb elektronikai boltokban is kapható olcsó (2-3.000 forintos) edzett üvegeket használok, mindig magam teszem fel 3 perces művelet, sosincs gond velük, tökéletes az érintés érzékelés.
Persze előfordulhat, hogy valóban szoftveres gondról van szó nálad.
Viszont az Apple valószínűleg csak annyit javít ezen szoftveresen, hogy megnöveli a képernyő érzékelési érzékenységét, ezzel javítva az edzett üvegekkel való kompatibilitást. -
-
Ricardo
titán
válasz
TheBikerider #14 üzenetére
"Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban."
Igen, ez valóban furcsa.
"Minek rakok rá fóliát, igaz?"
Egy időben én is fóliáztam a telefonjaimat serényen, de bejöttek a széleken enyhén hajlított üvegek, és a fólia vagy nem illeszkedik rendesen, vagy nem ér ki teljesen a széléig, és a peremén záros határidőn belül felgyűlik a kosz. Így leszoktam róla. -
2 napig fólia nélkül használtam miután megvettem, semmi gond nem volt. Vettem rá üveget, szokásos mizéria(mostanában egyfélét használok), barátom gsm boltjába járok felrakatni évek óta, ott is veszem meg a fóliát/üveget....., szóval felrakták, megnézem, ok szuper. Bekapcsolom a telefont, feloldanám a kijelzőt, de nem megy. Ugye jelkód először.... mondom: mi a f...? Idáig semmi baja nem volt....hopp! Beugrott, hogy volt erről szó a fórumon. És tényleg! Ahogy felkerült az üveg, egyszerűen nem értékelte az érintést.
Gyorsan jött is a frissítés rá. Jó lett! De nem 100%-os, inkább olyan 95-nek mondanám.
Emiatt nem gariztatnám most csak ha lenne csereprogram rá, akkor.
Fólia nélkül biztos 100%-os, de fóliával azért kicsit jobban kell koppintani a kijelzőre még most is....de mondom, így már megfelel bőven.
Mondjuk azért ezt nem gondoltam volna, hogy az Apple ilyet kienged a kezéből 2020-ban. Ráadásul szoftverfrissítéssel oldja meg az érintésérzékenységet? Ott valami nem jött össze akkor...a kijelzővel lehet valami gond.
Mindegy.... , ha nem is tökéletesen, de működik.
Minek rakok rá fóliát, igaz? -
Ricardo
titán
válasz
Ezek szerint sikerült valamennyit reszelni rajta. Az a kérdés hogy tudják e tovább javítani, vagy ott is csere lesz a megoldás.
Jut eszembe, a gyors akku merülés ről kiderült mennyire általános? Gondolom az szoftver gond. valami pörög a háttérben készenlét alatt is. -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mindentől függetlenül a rosszul felrakott edzett üveg is okozhat ilyen anomáliát.
-
válasz
ultrasound #6 üzenetére
Komolyabb volt a gond, mielőtt jött a 14.2.1 frissítés. Nem tudtam a jelkódot beírni....
Jött rá javítás, a hiba megszűnt, de mintha nem úgy érzékelne, ahogy a korábbi telefonjaim. Szerintem nem 100% osra sikerült. Mindezt tempered glass-al a kijelzőn. Anélkül biztos jó, de nem fogom leszedni.
Működik csak van hogy többször meg kell érintenem a kijelzőt mire reagál... -
-
ultrasound
tag
válasz
TheBikerider #5 üzenetére
Még mindig? Pedig gondolkodom a beszerzésén, de így felejtős!
-
Ugyanez a probléma a 12 mini esetében is.
(legalábbis fóliával a kijelzőn) -
rigoberto
őstag
Hasznos hír. :/
-
janeszgol
félisten
Gondolom lesz olyan, aki ürüggyel leadja a jól működő telefonját cserére/javításra. Nagy dilemma amúgy, mert nem mindegy, mit kap vissza az ember. Aki figyel az akkura, majd visszakap egy rosszabb akkuval rendelkező telefont, hát akkor bekerül egy pár körös vesszőfutásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest