- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Jó kis konfig, jó kis ház, használd még jó ideig egészséggel
.
Én 100%-ig megértem, hogy miért ezt vetted, pár éve vettem (talán 4..., de nem mernék rá megesküdni) én is 35k-ért egy Chieftec kuckót, azóta már a 3. konfigot szolgálja ki a 400W-os Chieftec táppal egyetemben, a kettő együtt volt olyan 50k környéke. Igaz, ez még mindig nem az az árkategóriába, mint a te házad, de már ezért is sok ismerős nézett rám furcsa szemmel.
Nem bántam meg, és ha mondjuk 2-3 év múlva megint házváráslásra adnám a fejem, akkor biztos nem adnám alább, mint a régi volt - de persze az is igaz, hogy én maximum olyan 40k-ig nézegetnék, mert a jelenlegi anyagi helyzetemhez drága lenne a tied pölö. Bár ki tudja mit hoz a jövő, lehet két év múlva milliárdos gazdag leszek
.
-
Geller72
veterán
"Úgyhogy tényleg ezen nincs értelme vitázni - de azt is kár volt írnod, hogy találok ilyet a piacon jópárat, mert nem - ..."
Bocsi, de azt írtam, hogy azoknak a kritériumoknak megfelelőt lehet találni, (nem találnod) amiket felsoroltál és én beidéztem. Pont ezért nem azt írtam, hogy NEKED nem jó.
"- jó pár évig velem marad
- jól néz ki
- nagyon jól bővíthető - főleg winyókra gondolok
- nagyon jó a kábelezés"
Ez mind olyan indok, ami nem egy házra érvényes a piacon.." Konkrétan erre értettem.Remélem, sokáig örömöd leled benne.
(Egy ilyet valóban nem érdemes az asztal alá besúvasztani..
)
-
Geller72
veterán
"Párat azért írhatnál, mert mint cikkben is írtam, nem találtam más alternatívát."
Ez azért nem lenne reális és vitaalapot adna egy értelmetlen vitának, mert mások a te elvárásaid és mások az enyémek. Sőt, még mi is változunk, az ízlésünkkel együtt.
Példának okárt nagyjából öt éve még Chieftech nagy toronyháza(ka)t vettem kizárólag normál ATX lappal. Ma ez megváltozott. Megpróbálok minél kisebb házikót venni, maximum mATX lappal. Persze, a teljesítmény ma is fontos. Ezért én inkább belül törekszem a kompromisszumokat mellőző részegységekre. Nem vagyunk egyformák.
. Hülyének meg végképp nem néznélek a döntésed miatt, maximum nem értek vele egyet.
-
KAMELOT
titán
értelek Kocka barátom de akkor is...néha meg kell gondolni, hogy az amit megveszel tényleg annyiért gyártották e le. Mert ha megnéznéd akkor kb. 10 000FT a legyártása a többi meg haszon...
Ugyhogy aki egy picit gondolkozik az vesz egy olcsó házat---ugy mint én----és csinál belőle egy egyedi házat...amilyen nincs senkinek.
Továbbá ha lehet mindig olcsó és minőségi cuccokat vásárolok....kivétel ez alól a kaja.
Az hogy valaki sok pénzt keres nem azt jelenti, hogy sokat is kell költeni. Ugyani az ilyen költekező szerencsétlenekből gazdagszik meg más aki jó nagyon röhög az egészen.
Köszönöm hogy hozzászólhattam!
Nem akarok senkit sem megbántani...csak véleményt írok -
Geller72
veterán
A példád valóban sántít...DD. Felhozol egy márkát, ami drága, de szar..és említesz mellé egy másikat, ami olcsó és jó..
. Hol itt a logikai párhuzam?.
.
Egy picit idézlek:
"Ellenben (ezt) a házat én nem sznobságból vettem, hanem mint említettem:
- jó pár évig velem marad
- jól néz ki
- nagyon jól bővíthető - főleg winyókra gondolok
- nagyon jó a kábelezés"Ez mind olyan indok, ami nem egy házra érvényes a piacon.. Az utolsó, és egyben kihagyott érved azért nem idéztem, mert annak megitélése egyéni.
Nem állítottam sehol, hogy sznob lennél, mert ilyen házat vettél. Csak annyit állítok, hogy ár/érték/funkcionalitási mutatók alapján sok érte ez a pénz. Ennek kinyilatkoztatása nem irigység. Ha te ezt részünkről irigységenk látod, akkor mi joggal mondhatnánk el rólad, hogy te meg fel akarsz vágni vele. De nem mondjuk, mert bizonyára nem így van.
Ezen remélem, nem sétődsz meg, mert nem ilyen céllal írtam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest