- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
Mondjuk egy nagyszériás autó kifejlesztése ~1-2Mrd $/€ és ezeken az autókon a gyárak (gyárak /= nem kereskedők) haszna ~100%.
Az Obsidian gyári haszna szerintem ~2000% lehet. Azért a kettőt ne hasonlítsuk már össze!
Természetesen tiszteletben tartom más véleményét/ízlését, ezért is írtam oda, hogy nem vagyunk egyformák...
(#77) capulet75, ez neked is válasz volt. -
capulet75
addikt
Ebben a kérdésben nem értek veled egyet.A hardverpiacon 2 fajta termék van ami nem veszít jelentősen az értékéből,a felsőkategóriás procihűtés és a prémium pc ház.Természetesen ezek is csökkent áron kerülnek az apróba de a harmad ár enyhén szólva is túlzás.Az általam nem régiben vásárolt CM CosmosS bolti ára 52k,össze tettem a kezem hogy 30-ért meg tudtam venni.Ugyan így egy TRUE ami 14k üzletben,9-10 alatt senki sem adja.Szerintem egy jó állapotú Obsidiant évek múlva sem kapsz meg 55-60k alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest