- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiki
senior tag
Hidd el, én is meggondolom mire költök, még ha pillanatnyilag viszonylag jól is keresek.
Másrészrôl SZVSZ, egy ház ami kb 6 évig kiszolgál jópár konfigot, megéri, nekem legalábbis.Aztán számomra az a "kockaság" , ha valaki megvesz 1 (vagy akár kettô) felsôkategóriás 100+ os kártyát, egyrészt mivel hamar elévül, másrészt mikor még játszottam, akkro is úgy voltam vele, kicsit visszáb veszem a grafikát inkább.
(mondjuk a kedvencem a panzer general II annak meg nulla - ma már - a gépigénye, de pl. azért call of duty aktuális részével is szívesen toltam)
Persze aki prohardvarre jár, valahol legyen is kocka
...
Másrészt nekem se idôm, se helyem, se ügyességem barkácsolni, moddingolni.
(vagyis régebben foglakoztatott a téma, csináltam is egy miniitx-es kis cumót, beépettem egy fémkofferbe)
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Medence topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest