- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Jó kis konfig, jó kis ház, használd még jó ideig egészséggel
.
Én 100%-ig megértem, hogy miért ezt vetted, pár éve vettem (talán 4..., de nem mernék rá megesküdni) én is 35k-ért egy Chieftec kuckót, azóta már a 3. konfigot szolgálja ki a 400W-os Chieftec táppal egyetemben, a kettő együtt volt olyan 50k környéke. Igaz, ez még mindig nem az az árkategóriába, mint a te házad, de már ezért is sok ismerős nézett rám furcsa szemmel.
Nem bántam meg, és ha mondjuk 2-3 év múlva megint házváráslásra adnám a fejem, akkor biztos nem adnám alább, mint a régi volt - de persze az is igaz, hogy én maximum olyan 40k-ig nézegetnék, mert a jelenlegi anyagi helyzetemhez drága lenne a tied pölö. Bár ki tudja mit hoz a jövő, lehet két év múlva milliárdos gazdag leszek
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest