- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
Mindig jót mosolygok ezeken a "fesztivál telefonnak elmenne" hozzászólásokon. Ha nagyon járnék fesztiválra a 20e ft os telomat is sajnálnám mert nem úgy Sz**om a pénzt hanem megdolgozok érte. nyilván értem mire gondolsz, de én ha nagyon kellene egy elhagyható telefon vennék egy 5000ft os valamit vagy maximum egy pop c1 szintü holmit amvel max menetrendet vagy emailt tudok nézni. De szerintem aki fesztiválozik emlékeket fényképeket is szeretne készíteni ergó vagy visz egy minimum 50ezres bridge gépet vagy egy komolyabb telót, amit ujfent lehet sajnálni ha ellopják, vagy elhagyja az illető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kompakt kijelző, karcsú ház, ujjlenyomat-olvasó és infra a középkategóriás Torino S kellemes tulajdonságai között. Vajon mire elég mindez?
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest