- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
potkem
aktív tag
Célszerű még teljesen szétszedni a házat, és a teljes vázat gumi alapú festékkel lefújni (autó ipar) Aztán minden venti csavar alá gumigyűrűt tenni. Megfelelően minden kábelt és csatlakozót, kábelkötegelővel szorosan rögzíteni. Ha az oldallapon lévő ventinek van hangja, módszer a következő.
Kapható PVC cső és csőtoldat is minden méretben. Ezzel eléred hogy ne közvetlenül a rács mellett legyen a venti. Rögzíteni hosszabb csavarral tudod.
Ha ferdére vágod a PVC cső egyik végét, meg tudod változtatni a levegő irányát. -
-
grunge
addikt
nekem van az oldalán két 14es venti, a passziv karim a legynagyobb melegben meg is köszönte ezt
amugy az ábra szerint müködik a dolog nálam, elöl+oldalt be. hátul fennt ki. fennt csak egy venti van, a méretes cpu hütö miatt nemigen fér oda semmi hagyományos cucc (talán az oldalso 14es aerocool felmenne). még alulra lesz egy, de ez böven ráér nyárig, nem akarom h megfázzon a kicsike
-
Devil Smile
őstag
A gephez adnak 3db 12es ventit ha jol tudom akkor 22dB esek
minden ventihelyre tudsz tenni 14est is kiveve hatra oda 12es nel nagyobb nem fer el
nekem ugy van elrendezve a venti h elol alul es fent az elso helyen sziv..hatul es felul hatul kifuj..
az elso huti a vinyokat
az also huzza a friss levegot a VGA nak a felso elso meg a cpu huto ventit latja el friss levegovel.
az oldalan meg nekem mar nincs venti hely..
de ezt par hsz el elorebb lathatod miert..festesrol meg garirol meg annyit h mi az ami elromolhat egy ilyen sima hazon?? a 2 gomb?
bar felul az usb meg az e-sata lehet kontakt hibasde ennek sztm kicsi a valoszinusege..remelem tudtam segiteni..
Udv
-
joshua7
veterán
Az Aprók közt van egy kolléga, akinek, azt írja, azért ment tönkre a tápja (FPS BS 500W- mint nekem, és ugye én is ezt a házat néztem ki...), mert nem kapott levegőt ilyen házban. Valaki ezt megcáfolhatná. Illetve tulajok beszámolhatnának, h megnövekedett-e a táphalálozások száma, milóta ezt a házat használják.
Savanya: pfff, melegebb?
A mostani házam is azért akarom leginkább eladni, mert melegek benne a vinyó (43-49 fokosak - nem csak ebben a melegben, hanem mindig). Sharkoon-ban megnézted?
-
Daert
őstag
Bár nekem nincs ilyen házam,de ha fizikailg meg lehet fordítani a tápot?Vagyis hogy a házból szívja kifele a levegőt.Akkor bejönne?
joshua7:
Na ja.Viszont fentebb asus27 azt írta,hogy a táp előtti fekete keretet kiszedve ventivel együtt be lehet pattintani az 5.25-ös helyekre.Ez,ha valóban megvalósítható akko megint egy kicsit a 690-felé billenti a mérleget.
Én is a 2 közt ingázom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Brave
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest