Hirdetés
Legfrissebb anyagok

Mobilarena témák
	- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

kingabo őstag A vinyókat az első hűtő mennyire tudja hűteni? A tartó konzol nem fogja fel teljesen a légáramlatot?  Nekem valahogy nagyon úgy tünik. Nekem valahogy nagyon úgy tünik. (talán épp ezért is van egy hely alul, ahonnan normális mennyiségű levegő juthat a házba) (talán épp ezért is van egy hely alul, ahonnan normális mennyiségű levegő juthat a házba)
 Ezen a kis/nagy tesón, már nem merőlegesen vannak a vinyók a légáramlatra. (és még a gombok és az usb-k is jó helyen vannak ) Megéri erre várni? ) Megéri erre várni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
		- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nekem valahogy nagyon úgy tünik.
 Nekem valahogy nagyon úgy tünik.   (talán épp ezért is van egy hely alul, ahonnan normális mennyiségű levegő juthat a házba)
 (talán épp ezért is van egy hely alul, ahonnan normális mennyiségű levegő juthat a házba) ) Megéri erre várni?
 ) Megéri erre várni?