- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én próbaképp egy kék Zalmant egy epia 8000-re tettem rá. de nem mertem sokáig hajtani, mert alapjáraton is elég hamar átforrósodott. Aztán brutálisba váltottam, rátettem egy Deep Impactot, az max. langyos volt
Nem erre van méretezve, de ha passzívan akarod hajtani, arra tökéletes.
Én is sajnálom, hogy ennyire drágák ezek a lapok, a teljesítményük nagyon sok helyre bőven elég, felesleges egyszerűbb dolgokra erőműveket használni (iroda, net, multimédia). Játékra nem az igazi, az biztos. -
ngabor2
nagyúr
Köszi, eltettem a linket. De én annakidején jópár hasonló disztibről hallottam. Ha aktuális lesz, akkor válogatok
Másrészt: szerintetek milyen _passzív_ hűtőt érdemes rátenni? Egyáltalán rá lehet tenni ''szabályosan''? Tehát van rajta valami rögzítőpöcök, vagy luk a lapon, vagy akármi? Pl. egy Arctic Cooling Freezert rágyógyítanék, ahoz biztos nem kellene külön venti, csak amit a táp maga átszív, esetleg a vinyó elé egy 5V-ról hajtott 8/9/12cm-es halk darab. -
Male
nagyúr
Vannak rögzítőlukak a proci körül (a képne mintha láttam volna kettőt), vagy hogyan oldottad meg a rögzítést? (te is ragasztottad esetleg)
Szóval ez a Geexbox olyasmi, mint a Movix.
Azon gondolkodom egy ideje, hogy csinálok egy fileszervert itthon (jól elrakva valahová, ahonnan nem jön ki a hangja), amin tárolok mindent, és helyi hálon valami hangtalan kis gépeket kötök hozzá: egyet filmnézéshez, ami a TV-re van dugva, egyet meg netezéshez, kisebb képszerkesztésekhez, stb (ezek a kisebb gépek lennének EPIA-k talán). Játszani már úgyse nagyon játszok a gépen, szóval nem kell túl nagy teljesítmény (bár a videoszerkesztés, tömörításhoz továbbra is kéne valami gyors gép is sajnos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- The Crew sorozat
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- 3070ti Gamer pc
- Újszerű Gamer+AI PC: Ryzen7 5800X / 64GB RAM / 2TB NVME / RTX 3090 24GB / 1200W FSP táp / vízhűtés!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest