Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én próbaképp egy kék Zalmant egy epia 8000-re tettem rá. de nem mertem sokáig hajtani, mert alapjáraton is elég hamar átforrósodott. Aztán brutálisba váltottam, rátettem egy Deep Impactot, az max. langyos volt
Nem erre van méretezve, de ha passzívan akarod hajtani, arra tökéletes.
Én is sajnálom, hogy ennyire drágák ezek a lapok, a teljesítményük nagyon sok helyre bőven elég, felesleges egyszerűbb dolgokra erőműveket használni (iroda, net, multimédia). Játékra nem az igazi, az biztos. -
ngabor2
nagyúr
Köszi, eltettem a linket. De én annakidején jópár hasonló disztibről hallottam. Ha aktuális lesz, akkor válogatok

Másrészt: szerintetek milyen _passzív_ hűtőt érdemes rátenni? Egyáltalán rá lehet tenni ''szabályosan''? Tehát van rajta valami rögzítőpöcök, vagy luk a lapon, vagy akármi? Pl. egy Arctic Cooling Freezert rágyógyítanék, ahoz biztos nem kellene külön venti, csak amit a táp maga átszív, esetleg a vinyó elé egy 5V-ról hajtott 8/9/12cm-es halk darab. -
Male
nagyúr
Vannak rögzítőlukak a proci körül (a képne mintha láttam volna kettőt), vagy hogyan oldottad meg a rögzítést? (te is ragasztottad esetleg)
Szóval ez a Geexbox olyasmi, mint a Movix.
Azon gondolkodom egy ideje, hogy csinálok egy fileszervert itthon (jól elrakva valahová, ahonnan nem jön ki a hangja), amin tárolok mindent, és helyi hálon valami hangtalan kis gépeket kötök hozzá: egyet filmnézéshez, ami a TV-re van dugva, egyet meg netezéshez, kisebb képszerkesztésekhez, stb (ezek a kisebb gépek lennének EPIA-k talán). Játszani már úgyse nagyon játszok a gépen, szóval nem kell túl nagy teljesítmény (bár a videoszerkesztés, tömörításhoz továbbra is kéne valami gyors gép is sajnos).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- DELL Precision 7810 PC (Intel Xeon 8X3500 Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD+500GB HDD, Quadro M2000 4 GB)
- Lenovo ThinkCentre M720q Tiny PC (Intel i5 9500T 6 X 3700Mhz, 16 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Asztali PC R5 8400F RX 5700 XT 16GB DDR5 512GB NVME 1TB HDD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem erre van méretezve, de ha passzívan akarod hajtani, arra tökéletes.