- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Én próbaképp egy kék Zalmant egy epia 8000-re tettem rá. de nem mertem sokáig hajtani, mert alapjáraton is elég hamar átforrósodott. Aztán brutálisba váltottam, rátettem egy Deep Impactot, az max. langyos volt
Nem erre van méretezve, de ha passzívan akarod hajtani, arra tökéletes.
Én is sajnálom, hogy ennyire drágák ezek a lapok, a teljesítményük nagyon sok helyre bőven elég, felesleges egyszerűbb dolgokra erőműveket használni (iroda, net, multimédia). Játékra nem az igazi, az biztos. -
ngabor2
nagyúr
Nem találom, hol kérdezted eredetileg a fw linket...
A GURU szerint 2 xp simán látja egymást ezen keresztül, elég összedugni őket. Tesztelni nem tudom, 3 dolog hiányzik:
- 2 fw-s gép (1 van, nem kell egyelőre másik)
- fw kábel, mert egyelőre miek
- win xp, bár ez nem is hiányzik -
ngabor2
nagyúr
Sziasztok!
Nézegetem a VIA lapját, van egy új, ami nagyon jül néz ki, épp ilyen kellene: EPIA SP. Elérhető ez már valahol? Olvastam, hogy az Interboard Hungary a disztribútor, de a honlapjukról semmi nem derül ki... -
ngabor2
nagyúr
Talán kötözködésnek tűnik, de miért ragaszkodsz a fw-hez? Ethernet nincs? Vagy esetleg egész egyszerűen a nagygépen foglalt?
A hűtőre visszatérve: én majd a kabáthoz fogom csinálni a gombot, tehát olyan házat gyártok hozzá, amiben a hűtő elfér.
A legyezőhűtűt meg asszem utoljára a Mistralban láttam. Lehet, hogy nem ugyan arról beszélünk... -
ngabor2
nagyúr
Köszi, eltettem a linket. De én annakidején jópár hasonló disztibről hallottam. Ha aktuális lesz, akkor válogatok
Másrészt: szerintetek milyen _passzív_ hűtőt érdemes rátenni? Egyáltalán rá lehet tenni ''szabályosan''? Tehát van rajta valami rögzítőpöcök, vagy luk a lapon, vagy akármi? Pl. egy Arctic Cooling Freezert rágyógyítanék, ahoz biztos nem kellene külön venti, csak amit a táp maga átszív, esetleg a vinyó elé egy 5V-ról hajtott 8/9/12cm-es halk darab. -
ngabor2
nagyúr
Ezek szerint tömörítést már nem is érdemes rábízni? Mivel ha videóként akarom használni, akkor valamelyest tömöríteni kellene, legalább annyira, hogy egy 120-as vinyón ne csak pár óra férjen el. Persze nem on-the-fly DivX5-be akarom nyomni a cuccokat max. minőséggel, csak hogy legalább olyan legyen a minőség, amilyen a kazettán (esetleg jobb). Valaki más esetleg erre tud mondani valamit?
Viszonyításképpen: egy dvd-felvevő, ami tud DivX-et lejátszani kb. 65e Ft-tól kapható. Egy MII 12000 kb. 52e Ft. Memória, táp, vinyó van, házat meg csinálok, vagy nem leszMég dvd-író is kerül, sulinetben sem vészes az áruk. És akkor ezen már tényleg minden ott lesz. Ja, tévékártya is van, jelenleg a gépemben. De az is van Sulinetben. Megéri szerintetek inkább egy Epiába beruházni, vagy túl sok vele a nyűg?
-
ngabor2
nagyúr
Majd kiváncsi leszek, hogy viszi-e a géped rendesen a DivX-et. Ha igen, akkor nem nem Airis L105D-t veszek videó helyett, hanem ilyet (a többi cucc megvan hozzá). Amúgy csak win-ben gondolkodsz? Mert van valami aranyos kis Linux-''disztrib'', ami pont a médialejátszásra lett kihegyezve (távirányító, video- és audiolejátszó, stb).
-
ngabor2
nagyúr
up
tehát a kérdés, hogy egy EPIA bírna-e valami elfogadható minőségben realtime kódolni tévéadást. Valakinek tapasztalata? Már ''csak'' a lap hiányzik hozzá, az összes többi cucc megvan, de ha nem, akkor nem is kerül megvételre. -
ngabor2
nagyúr
Én ilyet akartam elég sokáig video helyett. De mivel több helyről értesültem arról, hogy értelmes méretnem RT nem tud semmilyen tömörítést, letettem róla.
Vagy mégis tudna valamit? 128, esetleg 512 MB-ot tudnék neki adni (266-os DDR).
Most a jelenlegi gépemen gondolkodom, hogy be kellene tenni ilyennek, de közben már találtam egy DivX lejátszó- dvd-felvevőt... Bonyolult az élet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +Új 16-64GB DDR5!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest