- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nem kifejezetten ehhez a telcsihez van csak pont jó hozzá
A boltban a srác felrakott 2 kosár fekvő tokot a pultra és azt mondta,h ogy válogassakVálogattam is, Pierre Cardin tok is volt köztük de az szintén 2,5K-ért műbőr + kicsi volt, Foot márkájú tokok is voltak de azok is műbőrből készültek és olyan durvák is voltak valamint csak nadrágszíjra lehetett felrakni azokat, még voltak olcsóbb, 1,5K-s tokok is de vagy nem volt jó a méret vagy rá volt írva, hogy SIEMENS, ERICSSON
Keresgéls végén pedig megtaláltam ezt az addig egyedüliként becsomagolt darabot és csak néztem, hogy bőr mivoltát igazolandó még minta is van mellette majd kipróbáltam és jó lett
Az előző telcsimet (Moto MPX200) is mindig ilyen bőr fekvőtokban hordtam így egyértelmű volt, hogy kell az újhoz is -
Neo78
csendes tag
-
-
-
HXY
addikt
Ezt találtam:
Dictaphone. You can create records from the stand by mode as well as during the talk. Dictaphone can record the whole dialogue. The maximum length for each entry - 60 seconds, however your interlocutor will hear the sounds (at first it's zoommer, followed by short beeps with a continuous interval). There is no possibility to keep more comments despite the dynamical memory present, only several records up to 60 seconds in duration (earlier the limit formed 120 seconds). The dictaphone is weak especially against a background of the rivals recording up to an hour of talks. In the listening mode a percent of the total time but not a reproduced time is shown, the discontinuity forms 5. That looks hardly comfortable since we all are used to representing record time and that seems logical. - mobile-review.com
Most akkor egy vagy két percet lehet felvenni?
És egyfolytában nyomva kell tartani hozzá az oldalsó gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged