- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergi
senior tag
Hát akkor sajánlom, hogy nem tudtam segíteni, de én csak ezt a MPT-t használtam a telóhoz amíg megvolt. Egyébként én is hiányoltam a dobozából a cd-t és erre vodás eladó mondta ezt a [link]-et ami a vodás v3x-hez készült.
Akit érdekel még ez a Moto buherálás téma, annak ajánlom figyelmébe a Motorola-Portált: [link] Reggelni kell és a letöltéseknél vannak jó cumók meg leírások! -
Gergi
senior tag
válasz
Newyorker #269 üzenetére
Háát a kijelző felbontása 320*240, szal ilyen képeket kell keresned. A következő telóknak is ekkora felbontású a kijelzője: SE W900, S700, Sharp GX 20, 30, az újabb Nokiák stb. Esetleg nézz körül a neten ezen telók kapcsán. Biztos van olyan oldal ami ezek közül valamelyikkel foglalkozik (fan page) és ott tuti vannak hátterek is.
-
Gergi
senior tag
válasz
Viktor0610 #262 üzenetére
Hát igen, úgy illett volna!
-
Gergi
senior tag
Itt is van pár V3x-el készített kép (makrók is): [link]
[Szerkesztve] -
Gergi
senior tag
válasz
Viktor0610 #259 üzenetére
Jó hogy lemossa! 2MP vs. 3,2MP.
-
Gergi
senior tag
Nem elsődleges szempont a 3G telóvásárlásnál, de ezeké a telóké a jövő, így szerintem sokkal értékállóbb lesz egy 3G-s teló mint egy 2G-s.
Ezen a linken vannak fényképek, amit a telóval csináltak: [link]
Szerintem egyátalán nem rossz képek és az újabb szoftverekkel még szebb képeket csinál (tapasztalat). Előtte egy SE D750-em volt és az az etalon a 2 megapixeles telók között, szal tudom mit beszélek.A külföldi fórumokban meg egyenesen le vannak ájulva a kamerájától.
Nekem még csak 1 hetes a telóm, de tényleg látszanak rajta a gombok körvonalai, de nálam még le lehet a kijelzőről törölni a lenyomatokat. Szerintem az egyetlen megoldás, ha nem húzod le róla a vásárláskor rajta lévő fóliát vagy veszel rá egyet. -
Gergi
senior tag
Tapasztalt valaki olyan dologot a telóval, hogy video lejátszásnál (a gyári, átküldött és a felvett videónál is) vizszintesen kb 10 oszlopba szines pöttyök jelennek meg a videón.
Teljes nézetben elforgatva is (olyankor a pöttyös oszlopok is elfordulnak a vidivel együtt). Most mi van ilyenkor???
Mi lehet a baja?
Szoftverfrissítés szerintem nem oldja meg mert a live-os szoftverrel is csinálta meg most raktam rá a legújabb gyárit és azzal is csinálja.Vigyem vissza gariba a vodához?
[Szerkesztve] -
Gergi
senior tag
Hi!
Tudja esetleg valaki, hogy melyik a legújabb magyar nyelvet is tartalmazó gyári firmware a V3x-re, ill. honnan tudnám letölteni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Gergi
senior tag
Itt egy pontos leírás az EMS-ről:
EMS (Enhanced Messaging Service)
Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy formázott szövegeken kívül
maximum 32x32 pixeles (fekete-fehér) képeket (bitkép),
hangot,
8x8 és 16x16 pixeles (fekete-fehér) animációkat (4 képből álló sorozat)
is küldjön.
A fenti elemeket együtt és külön-külön is elküldheti egy SMS-ben. Az EMS-sel a kép és a hang csengőhangként vagy képernyővédőként is elküldhető. Így olyan üzenetek jöhetnek létre, amelyek hosszúsága meghaladja egyetlen SMS hosszúságát. Ebben az esetben a telefon egyetlen üzenetté vonja össze az egyes SMS-eket. -
-
Gergi
senior tag
1, Hát ez eléggé elkeserítő....
2, Kár h kihagyták belőlle!
3, Nem hiszem el h nem lehet ez megoldani 2006-ban, h alapba legyen kézbesítési jelentés!Hogy működik pontosan ez a minden üzinél külön beállítósdi? Mielőtt elküldi az sms-t megkéri h kérsz-e kézbesítési jelentést, vagy mint anno asszem a T720-ba volt olyan h egy ''-'' jellel kellett kezdeni az sms-t és akkor adott kézbesítési jelentést?
-
Gergi
senior tag
Kinéztem magamnak egy ilyen telót és lenne 1-2 kérdésem:
1, Milyen hosszan tud videót felvenni? Olvastam már 30s-et, 3 percet ill ameddig van szabad memória. Most ezek közül melyik fedi a valóságot?
2, Tudja az EMS-t? Valahol az írják, hogy igen valahol pedig azt, hogy nem.
3, SMS írásnál van karakterszámláló, vagy csak azt írja ki, hogy hány sms-be fér bele a szöveg? -
Gergi
senior tag
A tulajoktól szeretném megkérdezni, h milyen funkciói vannak a teló alján lévő ledeknek? Gondolom világít töltéskor meg híváskor, de az elmulaszott eseményeknél (pl elmulasztott hívás vagy sms) is aktív? Villog készenléti állapotban, mint anno a T68-as vagy a P900-as ledje? Csak egyféle színű led van benne, vagy lehet esetleg állítani a színét?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest