Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
''Javítottak az iTap -en, maga az SW gyorsabban reagál, kivették a gyors tárcsázást, a hangtárcsázás nyelve választható lett, és végül de nem utolsó sorban 1 csomó JAVA kompabilitási problémát megoldottak.''
az iTap az melyik? amikor felajánlja a szavakat amikor írok? mert azt nem használom, nem szeretem. gyorstárcsázást sem használom, hangtárcsázást sem. a java kompatibilitással eddig mi volt a gond, és mit javítottak rajta? és a nyomtatás funkció működik benne rendesen? és a naptárban a szerdai nap javítva lett?
nekem már jópárszor csinált olyat a telefon, hogy aktiválva volt ébresztés, de mégsem ébresztett. pontosan nem sikerült még rájönnöm, hogy mikor/mitől csinálja ezt. másnak nem volt ilyen problémája? vajon ezt megoldaná egy 86-os soft?
bocs ha sok a kérdés, de fölöslegesen nem akarok váltani 86-ra, mert elég nagy meló lenne kivakarni a trémobilos baromságokat belőle. -
dr_ace
aktív tag
hali
meg lehet valahogy oldani hogy ha hosszú ékezetes karaktereket írok sms-be akkor ne két sms-ben akarja elküldeni? nagyon zavaró -
dr_ace
aktív tag
''Valamint honnan lehet még letölteni biztonságos témákat?''
szerintem nézz szét pl a MotoX fórum V3x szekciójában ([link])
ez pedig egy olasz oldal de van angol szekciójuk, egész jó a választék: [link]
amúgy általánosságban elmondható hogy az olasz oldalakon sok finomságot lehet találni motorolákhoz, eléggé értenek a moddinghoz
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
''És van rá lehetőség, hogy más legyen a háttér a külső kijelzőn, csak 1 kis seem módosítás kell hozzá, meg 1 saját gif fájl''
szerintem te a cl.gif-es dologról beszélsz, de az teljesen más mint amire én gondolok. az a seem módosítás akkor teszi ki a külső kijelzőre azt a bizonyos gif fájlt, mikor nyitva van a flip. ennek én személy szerint rohadtul semmi értelmét nem látom. -
dr_ace
aktív tag
bocsi ezt a részt nem olvastam el
moddolás: tettem a kamerába piros meg kék meg zöld effektet. ez mind
szerk:
ja meg skineket is.. de nem tetszett egyik sem, most alap moto van
ha vkinek vannak jó modding tippjei azt megköszönném
ami a legjobban kellene: meg lehet azt csinálni hogy az alap moto skin 'átlátszó' legyen? tehát ha belépek a főmenübe akkor az ikonok mögött nem a gyári moto kép lenne a háttérben, hanem az aktuális háttérkép
szerk2: a másik ami nagyon jó lenne, hogyha lehetne eltérő háttérképem a belső és a külső kijelzőn. bár ez nemhiszem hogy lehetséges
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
válasz
blueMerle #648 üzenetére
srácok én ehhez annyira nem értek, szóval nyugodtan oltsatok le ha hülyeséget mondok, de szerintem nem az a lényeg hogy audió jel vagy bármilyen egyéb jel jön-e ki az ominózus csatlakozón, hanem az hogy ez a jel digitális vagy analóg formában jön-e. és az USB port mint olyan csak digitális jelet tud közvetíteni, ezért kell az a bizonyos elektronika ami az S200-as headsetben is megtalálható, hogy ezt a digitális jelet analóggá alakítsa, amiből aztán a fülhallgató (vagy hangszóró) hallható hangot csinál.
szerintem ez a lényeg, de nyugodtan cáfoljatok meg -
dr_ace
aktív tag
válasz
---Lasali--- #615 üzenetére
''ráadásul olvastam a topicba hogy le is van butítva ez a csip, és hogy akadoznak rajta a játékok?''
ez nem igaz, nincs lebutítva a chip, azt a funkciót ami miatt a mérnökök belerakták a telefonba, azt tökéletesen ellátja (fényképezés gyorsítása, a képek hatékonyabb tömörítése). az viszont nem volt céljuk a tervezőknek hogy a 3d játékok is fussanak a telón, szóval ezeknek a támogatását kihagyták a szoftverből, emiatt tényleg nagyon akadoznak a 3d játékok. a többi viszont tökéletesen megy.
(ettől még a chip maga teljes értékű, ha esetleg készülne egy olyan szoftver V3x-re, ami támogatja a 3d játékok hardveres gyorsítását, és azt feltennéd a telcsidre, akkor tökéletesen működne)
-
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #555 üzenetére
nem azért hagyták ki a mérnökök a szoftverből a goforce chip teljeskörű támogatását, mert ki akarnak b***ni velünk, hanem mert nagyon nagy meló lenne megcsinálni. viszont nem igazán áll érdekükben: nem hiszem hogy túlzottan fellendítené az eladásokat, ha akadásmentesen mennének a 3D játékok, nagyon kevés fogyasztónál számít ez szempontnak vásárláskor.
klassz dolog ez a petíció, énis aláírtam anno, de nem hiszek benne őszintén hogy lesz valami eredménye. -
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #531 üzenetére
bocs, de most nem tudok erre rászánni 2 órát
3gp-nél is jelentkezik ugyanez a probléma?
nekem még mindig a kettédarabolós megoldás tűnik a legkézenfekvőbbnek, de ha az nem felel meg akkor külföldi fórumokon olvasgass utána a dolognak, hátha szoftverfrissítéssel megoldható.. (az olasz fórumokat ajánlanám tájékozódásra, ők nagyon vágják a témát) -
dr_ace
aktív tag
válasz
THomas007 #529 üzenetére
hú hát ilyen terjedelmű fájllal még nem próbálkoztam
én ha egy teljes filmet tennék a telcsimre biztos hogy több darabban pakolnám fel, már csak azért is mert ha mondjuk meg kell szakítanom a filmet aztán később folytatni akarom akkor ne kelljen fél órákat tekernem benne.. ha a film felénél van gond, akkor tedd fel két részletben -
dr_ace
aktív tag
mp4 videó konvertálása V3x-re Total Video Converter-rel
a két leginkább ajánlott program a SUPER és a Total Video Converter (továbbiakban: TVC). mindkettő nagyon frankón konvertál, de nekem a SUPER mindig valami kis logót tesz a videó jobb alsó sarkába (lehet hogy ezt valamilyen módon meg lehet szüntetni, nem próbáltam), ezért inkább a TVCt használom. a verziószám: 3.01
1. telepítsük, indítsuk el. szép nagy kék ablak.
2. klikk a 'new task' gombra, az előugrómenüben 'import files'. tallózzuk be neki a videót amit át akarunk konvertálni.
3. a megjelenő ablakban a sok nagy gomb közül válasszuk a 'mobile' szekcióban levő 'mpeg4 video' gombot
4. ezután az ablak jobb alsó negyedében, az 'output file settings' részben klikk a 'settings' gombra
előugrik egy ablak, végigmegyünk az egyes füleken:
--Audio Option--
Audio Channel: Single Channel
Audio Codec: auto
Sampling Rate: Custom: 24000 frames/second
Bit Rate: Custom: 32 kbits/s
Volume: 400 level
--Video Option--
Video Codec: xvid
Frame Rate: Custom: 25 frames/second
Bit Rate: Custom: 254 kbits/s
--Video Resize--
Custom Size: 176x132
Aspect: Normal
lényegében ennyi. ha akarod a save&apply gombbal elmentheted valamilyen néven ezeket a beállításokat és akkor nem kell minden alkalommal megadni őket.
ezután már csak a 'convert now' gombot kell megtalálni
enjoy
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
dr_ace
aktív tag
üdv!
ha valakinek vannak java játékai V3x-re és lenne kedve csereberélni az keressen meg pls!
(főleg G@M3L0FT játék érdekelne)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged