- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bootsy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #932 üzenetére
Köszi Srácok!
remélem működni fog! -
Bootsy
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy problémám!
egy ideig félre volt téve a telefonom(v3x). Imádtam csak volt közben egy céges telóm, és pihentettem a sajátot. most visszakapcsoltam, és egyszerűen nem tudom miért de nem hajlandó a saját számomat más telefonján kijelezni! A beállítások/hívás közbeni beállítások alatt pedig csak a következő hívásra tudom átállítani hogy legyen azonosító!
Amúgy független a teló de vodás szoftver van benne.
Segítsetek, hogy tudnám megoldani! Eddig ilyen problémám nem volt!
Köszönet! -
Bootsy
csendes tag
válasz
Tiszteletes #465 üzenetére
sziasztok!olvastam az iménti kis párbeszédet. nem tudnátok linket küldeni ahol skineket lehetne letölteni? vagy msn-en átküldenétek? gomezbuc7@hotmail.com Köszi
-
-
Bootsy
csendes tag
Eladó egy kártyafüggetlen v3x! 2 hónapos! kifogástalan állapotban! még 10 hónap garancia van rá! Az ára 60ezer(ha eljössz érte akkor 58ezer)Tartozékok: CD, kábel,töltő, sztereó headset!Fehérvári vagyok. akit érdekel írjon ide!
-
Bootsy
csendes tag
válasz
Newyorker #271 üzenetére
Szia! nekem is van egy tippem:
www.zedge.net
igaz hogy regisztrálni kell és eddig még nincs fent a v3x de ahogy a többiek is írták jó pl a d600 beállítása is.
Valaki nem tudja hogy hogyan lehet feltölteni a telóra java alkalmazást, úgy hogy van egy .jar fáljom de a jadmaker az istenért sem akar belőle .jad-ot készíteni???
csumi -
Bootsy
csendes tag
Srácok! egy hónapja használom a v3xemet de szerintem simán megállja a helyét a kamerája bármelyik 2MP-es társával. az igaz hogy fontos a fényviszony de jók a beállítási lehetőségek is. Ja és D600-at akartam venni aztán annyi rossz alaptulajdonságát olvastam hogy végül moto lett belőle. nekem osztrák 3 szolgáltatós van, a szoftvere kicsit más mint amit a tesztekben láttok, de talán szebb is. a kijelzőn csak akkor veszem észre hogy látszanak a gombok ha nem világít, az meg ritkán van, és simán letörölhető...eddig legalábbis.
ja és az mp3 fut a háttérben, és nagyon szépen és tisztán és viszonylag hangosan szól a sztereo headsettel is.
ha kérdésetek van írjatok, megpróbálok válaszolni!
csumi -
Bootsy
csendes tag
sziasztok! gyerekek tényleg igaz, hogy a v3x-en összecsukva nem lehet elutasítani a hívást csak elnémítani? mert így elvész a kinyitom és már fel is vettem feeling! gááááz!
-
Bootsy
csendes tag
Sziasztok! az enyém most el kezdett behülyülni, mert eccerűen nem tudom megnézni a beérkezett hívásokat. ha rámegyek arra a menüpontra és kiválasztom, visszaugrik a főmenübe, és így nem tudom hogy ki hívott...tiszta gáz, a múlt héten vettem. ma viszem vissza, gondolom szoftverfrissités lesz a vége. Nem tudjátok, az mennyi idő kb?
Amúgy meg imádom, k*rva jó kis telefon. kijelző csúcs, a fényképezőgéppel nagyon szép és tiszta képeket lehet csinálni, mp3-at már én is vágtam vele, sőt már próbáltam nagyfilmeket is felrakni rá, csak még a konvertálásnál rá kell jönnöm a helyes beállításokra. Nem hiába 2006 év lejobb 3G mobilja!!! ja és az aksija pozitív csalódás, simán bírja 3-4 napig, úgy hogy fényképezés is van, meg minimum napi 20 perc beszélgetés. sőt még játszani is szoktam rajta. na ennyi -
Bootsy
csendes tag
válasz
[Anduriel] #194 üzenetére
Köszi az infót. csak még nincs memkártyám de majd beszerzek egyet, próbálta már valaki bele az 1Gb-os kártyát, mert azt olvastam hogy elvileg csak 512-őt visz?
-
Bootsy
csendes tag
Sziasztok, pár napja vettem én is egy v3x-et. már töltöttem le játékokat, és az lenne a kérdésem hogy ha van MPT 4.0 és adatkábel, akkor mi a módja a játékok felrakásának. Valaki azt mondta hogy futtatni kell a Java alkalmazás letöltőt a telefonon?....Köszi előre is a segítséget!
Ja amúgy szerintem nagyon jó kis teló...gyönyörű képeket csinál és videó sem rossz ha a telón nézzük vissza! Akkut még nem tudom pontosan hogy mennyit bír de vasárnap délután töltöttem és ma még mindig fullon van a jelzőcsík úgy hogy tegnap legalább fél órát telefonáltam vele.
csumi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Sorozatok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest