Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #327 üzenetére
Sikerült olyan firmwaret találni, amit szeret a turbo sim is, viszont a memkártyát nem kezeli.
Látja, hogy benne van, de nem nyit meg róla semmit, illetve az info résznél azt írja, hogy a 2gb-os kártya 1gb-os és 1gb foglalt. Találkozott már valaki ilyen problémával Motorolánál?
Több kártyával ki lett próbálva, kb. 15 féle firmware volt már rajta, és mielőtt elkezdtem rárakosgatni őket, hibátlanul kezelte. -
Mulderpapa
aktív tag
Na, kapott új firmwaret, magyar nyelvet, viszont külföldi hálózati korlátozás van rajta, a turbosimet meg nem szereti.
A nagyobb baj az, hogy a memkártyát sem, mert ha benne van, akkor a kamerán kívül nem nyit meg semmit a multimédia menüből. A régi firmware-el megnyitotta gond nélkül a kártyán lévő cuccokat. Ez mitől lehet?
-
donzoli
aktív tag
válasz
Mulderpapa #325 üzenetére
pü ment
-
Mulderpapa
aktív tag
2 éve halott a topik, de megpróbálom, hátha...
Tud valaki segíteni Motorola E1000 firmware frissítésben, magyar nyelvi csomag rárakásában? -
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki még olvassa ezt a fórumot és tud nekem segíteni, kérem minél előbb küldjön egy privit.Probléma a következő:
van 2 darab e1000-em és mindkettőnél 0XDAB hibakódot ír a teló. Nem lehet tölteni, nem lehet bekapcsolni. Hogyan lehet ezt javítani???
Kérek mindenkit aki tud megoldást vagy ötletet, írjon!
Előre is köszönöm! -
roldj0508
csendes tag
válasz
UltraNoob #260 üzenetére
hellokka!
tudnál nekem segíteni egy motoE1000 telót magyarrra flasselni?mert már idegesít a német nyelve
.mit és hogyan kell csinálni azt láttam a forumba hogy kell hozzá valami flasselő progi meg a magyar nyelvi fájl de ezeket honnan lehet beszerezni vagy letölteni?neked nincs meg ezek valamelyike?ha meg van akkor légyszivesküld már át nekem !!! Itt az msn címem:roldj1991@hotmail.com elöre is köszi
-
roldj0508
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni tőletek hogy van egy E1000-es telóm és nem magyar nyelvű.Hogyan kell magyar nyelvet tenni a telre?milyen eszközök kellenek hozzá? Sűrgős lenne...mert nagyon idegesítő
.Hallottam róla hogy bele kell flashelni a nyelvet de hogy kell??kérek valakit hogy jó szájbarágósan magyarázza el nekem....
-
LGabor001
tag
Helo
Van egy Motorola E1000-m eladó vagy csere minden tartozék megvanakit érdekel írjon emailt
lgabor001@freemail.hu -
ddanger
aktív tag
Hi!
Van egy Motorola E1000-es telóm alkatrésznek eladó. Nincs rossz állapotban a külső borítás.(Képet küldök ha kell) Nem tökéletes a joy. (még működik, de csak türelemmel) és azt mondták rá, hogy rossz lehet a töltésköre. A lényeg az, hogy nem tölti fel az akksit. Hálózatról lehet használni egy rövid ideig.
Akit érdekel keressen privátban vagy ahogy jól esik.
üdv ddanger -
ddanger
aktív tag
Helló!
Na elértem, arra a pontra, hogy elromlott a joystick a telón.(nem tökéletes a működése)
Az lenne a kérdésem, hogy találkozott már valaki ilyen problémával?
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy van hozzá vagy más gyártóé jó e hozzá.
Azokban a szervizekben ahol mutattam, mindenki azt mondta, hogy vagy jó bele más gyártóé vagy helló, mert ehhez nekik nincs. -
blueMerle
veterán
Ha esetleg valaki meg szeretne szabadulni kedvenc e1000-étöl, kérem, akkor gondoljon rám a kedves kolléga.
Nem, ez nem apró, csak elöre szólok
[Szerkesztve] -
KisBundi
őstag
válasz
Beantech #302 üzenetére
Szerintem lehet meg van is magyar nyelv hozzá. Nekem mondjuk gyárilag az van rajta. Azt hogy hogyan kicsit húzós lenne elmagyarázni, de nem nehéz. Nézz körül egy kicsit az E398 fórumban és ott megtalálod a választ hogyan kell megcsinálni. Magyar nyelvet nem tom hol lehet hozzá beszerezni.
-
Beantech
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy Motorola e100-re tudok itthon magyar nyelvet tenni? és ha igen hogyan? sürgös lenne , előre is THX
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb 3G telefont kaparintottunk meg. Nagysága ellenére a dundi Motorola hasznos társ a hétköznapokban.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amatőr csillagászat
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest