- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #327 üzenetére
Sikerült olyan firmwaret találni, amit szeret a turbo sim is, viszont a memkártyát nem kezeli.
Látja, hogy benne van, de nem nyit meg róla semmit, illetve az info résznél azt írja, hogy a 2gb-os kártya 1gb-os és 1gb foglalt. Találkozott már valaki ilyen problémával Motorolánál?
Több kártyával ki lett próbálva, kb. 15 féle firmware volt már rajta, és mielőtt elkezdtem rárakosgatni őket, hibátlanul kezelte. -
Mulderpapa
aktív tag
Na, kapott új firmwaret, magyar nyelvet, viszont külföldi hálózati korlátozás van rajta, a turbosimet meg nem szereti.
A nagyobb baj az, hogy a memkártyát sem, mert ha benne van, akkor a kamerán kívül nem nyit meg semmit a multimédia menüből. A régi firmware-el megnyitotta gond nélkül a kártyán lévő cuccokat. Ez mitől lehet?
-
donzoli
aktív tag
válasz
Mulderpapa #325 üzenetére
pü ment
-
Mulderpapa
aktív tag
2 éve halott a topik, de megpróbálom, hátha...
Tud valaki segíteni Motorola E1000 firmware frissítésben, magyar nyelvi csomag rárakásában? -
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki még olvassa ezt a fórumot és tud nekem segíteni, kérem minél előbb küldjön egy privit.Probléma a következő:
van 2 darab e1000-em és mindkettőnél 0XDAB hibakódot ír a teló. Nem lehet tölteni, nem lehet bekapcsolni. Hogyan lehet ezt javítani???
Kérek mindenkit aki tud megoldást vagy ötletet, írjon!
Előre is köszönöm! -
roldj0508
csendes tag
válasz
UltraNoob #260 üzenetére
hellokka!
tudnál nekem segíteni egy motoE1000 telót magyarrra flasselni?mert már idegesít a német nyelve
.mit és hogyan kell csinálni azt láttam a forumba hogy kell hozzá valami flasselő progi meg a magyar nyelvi fájl de ezeket honnan lehet beszerezni vagy letölteni?neked nincs meg ezek valamelyike?ha meg van akkor légyszivesküld már át nekem !!! Itt az msn címem:roldj1991@hotmail.com elöre is köszi
-
roldj0508
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérni tőletek hogy van egy E1000-es telóm és nem magyar nyelvű.Hogyan kell magyar nyelvet tenni a telre?milyen eszközök kellenek hozzá? Sűrgős lenne...mert nagyon idegesítő
.Hallottam róla hogy bele kell flashelni a nyelvet de hogy kell??kérek valakit hogy jó szájbarágósan magyarázza el nekem....
-
LGabor001
tag
Helo
Van egy Motorola E1000-m eladó vagy csere minden tartozék megvanakit érdekel írjon emailt
lgabor001@freemail.hu -
ddanger
aktív tag
Hi!
Van egy Motorola E1000-es telóm alkatrésznek eladó. Nincs rossz állapotban a külső borítás.(Képet küldök ha kell) Nem tökéletes a joy. (még működik, de csak türelemmel) és azt mondták rá, hogy rossz lehet a töltésköre. A lényeg az, hogy nem tölti fel az akksit. Hálózatról lehet használni egy rövid ideig.
Akit érdekel keressen privátban vagy ahogy jól esik.
üdv ddanger -
ddanger
aktív tag
Helló!
Na elértem, arra a pontra, hogy elromlott a joystick a telón.(nem tökéletes a működése)
Az lenne a kérdésem, hogy találkozott már valaki ilyen problémával?
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy van hozzá vagy más gyártóé jó e hozzá.
Azokban a szervizekben ahol mutattam, mindenki azt mondta, hogy vagy jó bele más gyártóé vagy helló, mert ehhez nekik nincs. -
blueMerle
veterán
Ha esetleg valaki meg szeretne szabadulni kedvenc e1000-étöl, kérem, akkor gondoljon rám a kedves kolléga.
Nem, ez nem apró, csak elöre szólok
[Szerkesztve] -
KisBundi
őstag
válasz
Beantech #302 üzenetére
Szerintem lehet meg van is magyar nyelv hozzá. Nekem mondjuk gyárilag az van rajta. Azt hogy hogyan kicsit húzós lenne elmagyarázni, de nem nehéz. Nézz körül egy kicsit az E398 fórumban és ott megtalálod a választ hogyan kell megcsinálni. Magyar nyelvet nem tom hol lehet hozzá beszerezni.
-
Beantech
aktív tag
Az lenne a kérdésem, hogy Motorola e100-re tudok itthon magyar nyelvet tenni? és ha igen hogyan? sürgös lenne , előre is THX
-
Beantech
aktív tag
Most lesz ha minden igaz egy ilyen telóm, és arra lennék kiváncsi, hogy ez a telcsi lejátsza a videókat teljes képernyőn??? sajna a régi e398-am nem játszotta le remélem ez igen. és a fényképezőgépnél a kereső az teljes képernyős?
-
Tocska333
csendes tag
valaki mondja már mrg nekem hogy motorola e1000-nek a memory card-ján, nem érzékeli a kártyaolvasóm a kjava mappát!!!!Meg van rajta a mappa csak nem jeleníti meg!!!!Légyszi segítsetek!!!
-
LGabor001
tag
Helo
Tudtok nekem segíteni?
Hol lehet és hohyan lehet szoftverfrissítést leszedni a telóhoz?
Vagy valami hasonló dolgot? -
KisBundi
őstag
Kösz szépen a segítségedet. Igazából csak azért írtam mert azt hittem a telómmal van a baj, mert nem tudom úgy beállítani az USB beállításokat mint az e398 vagy E1-ben. Bár amiket leírtál mind tudom, sőt még a P2K commandert is tudom használni (jó kis e398 modder multam van), kiváncsi voltam nektek milyen ez a teló. Mármint hogy nektek van-e benne USB beállítás. Azért még egyszer köszönöm a tegítségedet!
-
nudle
csendes tag
válasz
KisBundi #294 üzenetére
Szegény ördög, senki sem segít rajtad?
Na jó...
Ha felhasználói szinten akarsz hozzáférni, akkor a telóhoz kapott MPT progi kell. Menu - Tools - Multimedia Center. Ott a Mobile Explorert választod, majd jó becsukod a wizard ablakot.
A jobb oldalon alapból a telefon fül aktív. a többi értelemszerű, az MMC mappa a kártyeszed. Nekem 1G-s kártyával nem működik, állandóan leáll a kapcsolat. Több helyen olvasom, hogy igazából 512M-ig kötelessége dolgozni.
Ha mélyebben turkálni akarsz a telódban, akkor P2k Commander. Ehhez csak akkor írok segítséget, ha külön megkérsz... -
KisBundi
őstag
Szasztok. Volna egy nagy problémám. Egy ilyen E1000-esem van és nem tom hogy lehet USB kábelen felismertetni vele a memóriakártyát ugyanis a kapcsolatokban nincs olyan hogy USB beállítás. Sehol nem tudom beállítani neki hogy meghatóként kezelje a memórikártyát. Tudnátok segíteni?
-
Zsombe
senior tag
Úgy látszik nincs nagy élet ebben a topicban
. Azért nekem lenne még egy kérdésem: tudnátok adni linket, ahonnan játékokat, programokat tölthetnék le a telefonhoz ingyen?
-
Zsombe
senior tag
válasz
blueMerle #290 üzenetére
Rájöttem, hogy a motorola.hu oldalról le lehet kérni bármely telefonhoz a kívánt szolgáltató általi beállításokat SMS-ben. Így le tudtam kérni a Voda GPRS Wap és MMS beállításait is (semmit nem kellett állítgatnom, mert ugye SMS jött és az magától bekonfigolt mindent).
-
Zsombe
senior tag
Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre, hogy mi szükséges a szoft. frissítéshez (flash-eléshez) és hogyan kell elvégezni ezt a műveletet? Ha lehet, akkor szájbarágósan plz, mert nem szeretném elrontani a telefont.
-
Zsombe
senior tag
válasz
blueMerle #287 üzenetére
Sajnos a Voda oldalán csak SMS-ben lehet lekérni, de a Motorola E1000-es nincs a listában
. De úgy néz ki sikerült beállítanom, csak valamiért a Voda kezdőoldalát nem tudja megnyitni.
Észrevettem egy apró hibát a telefonon, amit nem tudom gyárilag ilyen, vagy az enyémnél egyedi eset: a kijelző jobb oldalán lévő gombok közül a legfelső, böngésző indító gomb nagyon könnyen benyomódik, nincs is kattanás/érezhető nyomáspont rajta amikor benyomom. Ez konstrukciós hiba lehet, vagy valami nem stimmel? Korábban, ha a gomb mellett oldalt megnyomtam a telefont arra is reagált és böngészőt indított. De azt már nem csinálja.
Témákat, programokat, stb... honnan tudok rá letölteni? -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem a készüléket és egyelőre nagyon tetszik. Újonnan vettem 39.000 Ft-ért, szerintem nem is olyan vészes az ára.
Valaki le tudná nekem írni a Vodafone GPRS WAP beállításait plz? Fontos lenne! -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Én holnap tervezek vásárolni egy ilyen készüléket (tegnap már ki is néztem magamnak). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. milyen kábelt kell vennem hozzá, hogy tudjam a telefont buheránli (szoft. frissítés, menü szerkesztés, stb...)? Mi ennek a kábelnek a pontos neve? Jó a sima adatkábel is hozzá, vagy szervízkábel kell?
2. mi tartozik az alapcsomaghoz? Elvileg 0 perces telefont fogok megvenni (egy GSM boltban), csak azért nehogy kispóroljanak valamit is. Jobb az elővigyázatosság.
Plz ha tudtok minél előbb válaszoljatok! Köszönöm! -
Achill3uS
nagyúr
hali
olvasgattam feljebb de nem lettem sokkal okosabb hogyan kéne a magyar nyelvet beleflesselni a telóba, már van egy rakat programom maga a 002F-es LP is, de a Motorola Phone Maneger az egyetlen jelenleg amielyik látja is, de avval ilyesmit nem lehet csinálniTi hogy csináltátok?
üdv! -
dannn
csendes tag
Helló!Azt kérdezném hogy télleg van bene gps?És ha van honan töltehtő rá szoft vagy vehető hozá direkt ijen mem.kar.?Előre is kösz!
-
love
tag
ebböl a tellából hol és mennyiért lehet kicserélni az angol menüt magyarra?
-
ViTToRe
aktív tag
Sziasztok ... remélhetőleg nemsokára e1000 tulajdonos leszek ^^ csak anny ikérdésem lenne hogy 192 kbit es mp3 akat lejátsza? vagy mekkora a max bitrátás mp3 amitlejátszik ? még azt szeretném kérdezni hogy a stereo hangszóró az olyan ami a moto e398 ban volt ?
-
sparx
tag
Hali!
Ha valakinek müxik a pannonos mms küldés akkor leírná nekem h mit köll beállítani hozzá, mert nekem nagyon nem akarja az ''igasságot''.
thx -
liderc
csendes tag
udv mkinek!
noss, most vettem egy, illetve ket ilyen keszuleket az e-bay-en, es elmeletileg fuggetlenul vettem, megis vodafonos az egyik (uk)... mivel nem jelezte semmi a probalkozasok szamat, mostmar operator contact-ot kovetel a tel...
ha valaki szanna ra idot, es lepesrol lepesre, szajbaragosan elmondana nekem a flash-eles mikentjet, a legelso lepestol kezdve, azert nagyon halas lennek, ha kitalaljuk hogyan lehetseges, meg fizetnek is erte... probaltam a forumban lekovetni a dolgokat, de mivel tudom hogy nem egy egyszeru dolog, nemigazan merek belevagni komolyabb instrukciok nelkul... nem vagyok egy szamitastechnikai zseni... sot, semmilyen zseni nem vok... =)))
nekem az is jo lenne, ha a holnapi napra megbeszelnenk egy idopontot egy hozzaertovel, es vagy skype-n, vagy msn-en vegigvinne a dolgon online...
megijedni nem kell, nem vok hulye annyira, csak nem akarok hulyeseget csinalni =)))
a telefon mar tolton van, mert tudom full teli akksival kell elkezdeni... kaptam a telefonhoz egy usb kabelt, gondolom az jo a falsh-eleshez...
a segitsege(ke)t elore is koszonom!!!
tomi -
Tocso
tag
Hali! Valaki tudna segíteni abban, hogy honnan tudom letölteni a Find the Place progit és hogy kell elindítani? Előre is köszi!
-
Tutujka
tag
Fogod a legújabb LeaderGL flex editort és kiveszed (vagy berakod, nem emlékszem) a pipát a ''Support Foreign Languages'' opció elől. Onnantól megy a rendes 160 karakteres SMS. Azért van, mert eredetileg nem UNICODE módban küldi, így az ékezetes karakterek némelyike sokkal több karakternek számít.
[link] - LeaderGL Flex Editor (bővített E1000 editorral)
ha nem tudod használni a leadergl-t:
- Csatlakoztatod a telót
- Rányomsz a NORMAL gombra a progiban
- Vársz, míg átvált (pár mp)
- Kikeresed a ''Load Flex From Phone'' opciót
- Kikeresed a fent említett opciót és módosítod
- Kikeresed a ''Save Flex To Phone'' opciót
- Restart telefon
- Kipróbál
- Örül
-
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
LG001
csendes tag
Helo
Tudna nekem valaki segíteni?
A régi telefonomon 160 karaktert tudtam írni egy sms-be ennél a telefonnál az már kb 3 sms.
Be lehet valahogy állítani hogy egy üzenetbe 160 karaktert tudjak írni?
Mert ez nagyon nem jó nem lehet vele sms-t írni mert belefér 5 szó és vége is. -
UltraNoob
csendes tag
Na mivan? meghalt a fórum?
-
UltraNoob
csendes tag
Szerintem biztos van...
olvastam valami Mobile Explorerről, ami valami filekezelő, és tudja a fullscreent... de nem találom sehol....
iletve elméletileg a minicommanderrel ( motorolás total commander) is meg lehet ezt csinálni... de az nálam valamiért nem bootol be...
Fórumokon meg olvastam médialejátszókról is (mp3,3gp,jpg) amik szintén kitesztik teljesre....
azért köszi, keresek tovább, ha végképp nem lesz, megtanulok Java-ul, és írok ilyen progit... -
UltraNoob
csendes tag
Nem tud valaki olyan JAVA progit, amivel teljes képernyőn lehet a képeket nézni?
kicsit gáz, hogy ott a 320x240, és csak piciben lehet megnézni a képeket...
tuti, hogy létezik valami java-s okosság, de én nem találtam...
ha van valakinek, küldje el plz!!!!!
előre is köszi -
nudle
csendes tag
válasz
UltraNoob #267 üzenetére
A Tutujka 181-es hsz.-ában hivatkozott töltet vodás telón nem bugos, nem lassú, a kamera nem akad ki hibaüzenettel, és ébreszt is töltés közben... Na erre varrjatok gombócot! 0039-es flash-ból volt olyan, amivel a kamera fagyott, és nem lehetett 5, 10 mp-es világítás-kikapcsolást beállítani, csak min. 1 percest. És azzal előfordult, hogy néha nem ébresztett. A 002F-es 1 hete hibátlanul megy. Csak ahogyan írtam, az EmGPS nem...
-
UltraNoob
csendes tag
Haverral rárakattam a magyar fullflasht... aztán egyből vissza az eredeti szoftot..
A magyar verzió lassabb, a kamera kifagy, ha töltöd nem ébreszt.... szóval nemteccik...
lehet, hogy magyar, de bugos...
Hiába, a gyári mindíg jobb
Ja, ésa gyáriban frankón le lehet cserélni,a bejelentkező animációt, meg hangot...
Na valaki el tudná küldeni az EMgps-t?
bomf@freemail.hu
köszi -
UltraNoob
csendes tag
Ja... =)
bomf@freemail.hu
köszi -
UltraNoob
csendes tag
Elköldené nekem valaki Emailben azt az emgps progit, vagy valamilyen másik AGPS-es cuccot?
előre is kösz! -
nudle
csendes tag
Vagy fél évig nem foglalkoztam a telómmal, és most néztem be ide. Na, gyorsan fel is löktem a 002F-es flasht - nem mintha a magyar hiányzott volna - de vettem még egyet - eBay - és ezt megkapja a fiam, ő meg azzal kezdte, hogy ''tud magyarul?'' (ja, és német nyelvterületen él a kis huncut!) mert szerintem nagyon jó hangú a headset-je, és egy 1Gigás kártyával többre megy vele, mint pl. egy iPod-dal... Szóval izgattam az EmGPS-t, de csak ''no response''. Pedig vagy 150 fokos térszögben szabad az égbolt a Tiszaparton, a töltésen. Most akkor mi van?
-
gerjus
senior tag
-
UltraNoob
csendes tag
Flash: Ez a software magja, mint a linuxban a kernel.(rendszermag)
Mire jó: Jobb verzió=nagyobb sebesség és kevesebb bug (remélhetõleg).
Flex: Ez a kezelõfelület, ebben vannak a grafikák, ebben van a menü definiálva.
Mire jó: ez ad funkciókat
Nyelvi flash file (LangPack)
Mire jó: Magyar nyelvet és iTap -ot ad.
Melyik a jó: 002F, 0037 (ezekben van magyar is)
Seem -ek: Ezek a beállításai a telónak, és nem csak azok, amik a menübõl elérhetõek ;)
Illik nem buzerálni, mer alaposan el lehet Q-rni vele a telt...
Szerintem... =)
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
Hmm az nem rossz akkor vissza az alapokhoz
Egy ket dolgot rendbe tehetnetek a fejemben emrt amr semmmit nem ertek
tehat flash, flex,seem , firmware ezek mi a rossebek mert eddig azt hittem ertem de msotmar nem
Illetve akkor melyik progival kell a softwaret cserelni ?
Bocs a sok tudatlan kerdesert de valahol el kell kezdeni ?
Es hogy hogy kibontva?
Udv Gerjus -
UltraNoob
csendes tag
meg lehet azt oldani, hogy cask a magyar nyelvi csomagot raokom fel?
A telóm:
FLEX: SE6017AXXW800C
SW: E100_U_80.3F.36.00.04P
nem akarok teljes szoft cserét, csak a magyar nyelvet....
ha meg lehet oldani, mivel, és hogy?
A flashbackup progi , amivel le lehet menteni a jelenlegi flasht,jó e1000-re is, vagy csak E398ra?
És azt meg lehet valahogy oldnai, hogy legyen diktafon is a telóban?
(seem moddal vagy valami...)
Illetve iTunes cuccot lehet e rá rakni...?
egyenlőre enny i
Köszi Guruk ;)
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
Naszoval a gurukat hivom megint segitsegre
sikerult ffelraknom telom driveret szepen felismeri mittomen pk2 commander meg flex editor 10.5 fenn van mindegyik latja kepeket stb masolokrola frankon .
Namost kerdes a kovetkezo ez a 16 megas full flash amit elorebb a topikban belinkeltetek azt hogyan kell raturnom ? kell hozza meg egy progi vagy mi a teendo ?
ill magyar iTAP re van lehetoseg ?
Koszi a tajekoztatast mert nem akrom elkurni jo tudom nem lehet de jo lenne ha flottul menne a dolog
Elore is koszi -
UltraNoob
csendes tag
Zsír! kinek van feltöltött aksija?
senkit nem ismerek, akinek ilyen tellája lenne...
azt lehet, hogy inkább veszek egy olyan adatkábelt, ami tölti is a telót usb-ről...
kb 3500forint...
köszi -
UltraNoob
csendes tag
Csináltam egy skint...(Falcon Remake)
Csak Moto E1000-re jó...
Szürke-fekete-fehér, ütős háttér,full mp3TAG -címkijelzés Elrejt(hide) módban...
Átszínezett Naptár.,új ikonok(kivéve Webböngésző)
Itt tölthető le > [link]
Angol nyelven tesztelt, de nem hiszem, hogy más nyelven ne menne... -
UltraNoob
csendes tag
Még mindíg várom az e1000es cuccokat...
e1000Weboldal összerakásához....
háttereket, skineket, java-kat,progikat, seemeket,videókat.......
mailcímem:
bomf@freemail.hu -
UltraNoob
csendes tag
Na nekem az E398on az alap r72 es szoft át lett alakítva r73 ra, hogy rámenjan a aRokR E1 szoftvere, ezután ráraktam az az E1 szoftot, de nem tetszett, és vissza akartam tölteni egy régrbbit.... (ami r72 re íródott...)
nem ment fel...
a teló közben lemerült, nem volt bacup-om semmiről...
ha bekapcsolom, még mindíg az r73 as bootloader jön be...de a gyenge akksi miatt nem lehet flashelni...
menthető? -
Tutujka
tag
64 bit a gond.
Nem kell GSM bolt, nem vállalnak garanciát.
Ha a bootloadert nem írod felül, (márpedig flash-flex nem írja felül) nincs javíthatatlan telefon. Mármint Motorola. Még csak SmartClip sem kell hozzá. Egy dologra kell vigyázni, flash előtt fullon legyen az akksi. De ha lemerül közben, akkor is újraflashelhető Bootloader indításával....
[Szerkesztve] -
UltraNoob
csendes tag
Nem tudom, hol laksz, de az Apronet.hu-n hirdet egy srác, aki elég olcsón, és gyorsan meg tudja csinálni, Zuglóban...
Nem hiszem, hogy a 64 bittel lenne a gond... -
gerjus
senior tag
Hmm latod pl azt sem tudtam hogy ilyet csinalnak sosem szorakoztam a mobilommal pedig nekm is van a polcon egy 398 igaz az tokeletesen megy ...
Szoval bemegyek egy gsm szervibe es azt mondom rakjanak ra egy softwaret akkor megteszik vagymi ?
Bocsi a sok hulye kerdesert de teloban enm vagyok a toppon
Na tutti hogy a 64 bitet nem szereti atmegyek haverhoz holnap megnezem ott menne e rendesen aztan meglatom megeri e a kockazatot
[Szerkesztve] -
UltraNoob
csendes tag
A házi soft felrakásról csak annyit, hogy eddig motorola e398-am volt....
gondoltam, teszek rá valami szoftot....
azóta a fiókomban pihen, mert elbaxxtam...
Szóval, ha mindenáron újat akarsz, inkább bízd tellaboltra, lehet, hogy 3ezer, de van rá garancia, és ha elbaxxák, kifizetik...
Nem éri meg kockáztatni....Szerintem...
egyébként drivert a [link] oldalon találsz, csak regisztrálni kell... -
gerjus
senior tag
Egy kis segitsegre lenne szuksegem emberek na megjott az adatkabel kene ra egy uj flash vagy mi a turo
nem vagyok nagy telo guru visszaolvastam a topikot megvan mindenfele program de leragadtam ott hogy felismeri a telot de nem tud hozza drivert rakni fel , pk2 vagy milyen commandernel vannak elvileg driverekl de azok nem jok , ez valoszinusithetoen a 64 bit windows rovasara irhato vagy van vaalhol valami konkret driver is hozza ?
Koszi a segitseget -
gerjus
senior tag
válasz
UltraNoob #238 üzenetére
Valahogy ereztem hogy nem lesz sima
ezek meg eppen koltoznek meg mittomen nincsen valakinek egy ilyenje elado ?
Ebayhez nem nagy kunszt regeled magad ebayen aztan egy dombornyomasos bankartyat regelsz a paypal.com on es azzal lenyegeebn mindenhol tudsz fizetni ha nincsen bankartyad ilyen akkor ott tudsz fizewtni ahol elfogadnak banki atutalast !
[Szerkesztve] -
UltraNoob
csendes tag
Ezzel tudod szétszedni a tellát : [link]
Mi kell ahoz, hogy ebayről tudjak rendelni? -
-
Tutujka
tag
Szia!
Nekem van egy komplett E1000 burkolatom, egy kis karc van a kijelzős részén, de billentyűk, akksi hátlap, stb. minden okés vele. Ha érdekel, 3500 pénzért a tiéd. ;)
Továbbá ha valakit érdekel:
Kijelző panel, kamera modulok (első-hátsó), joy panel, hangszóró modul van még eladósorban, valamint egy végfokhibás alaplap.
Üdv! -
gerjus
senior tag
Igen de mindent beallitottam amit kell tobbszor megneztem tutti jok megsem kozli hogy GPRS not available ..... tudnam meeeeee ...
Ebayrol rendeltem az aksit meg nem jott meg de mar lassan meg kene nekije ... ott van tobbfele 810 - 1000 ig kb en konkretan ezt vettem [link] -
UltraNoob
csendes tag
gerjus ! hol vetted az 1000MaH-ás aksit? mennyiért?
Köszi -
UltraNoob
csendes tag
Nekem a pannonnál minden adatszolgáltatás simán megy... MMS,GPRS,E-mail kliens...
szerintem csak beállítási hibák... -
sparx
tag
Hali!
Valakinek megy már az MMS küldés/fogadás, vagy ez még probléma, mert nekem se müxik ? -
-
UltraNoob
csendes tag
Béke mindenkibe!
Össze akarok dobni egy Moto E1000 es weblapot... de egy kicsit segíthetnétek...
mindenki dobja be a közösbe, amije van...
hátterek,Témák, játékok,programok a telóra, és szám. gépes progik,linkek, tippek-trükkök... a cuccokat a bomf@freemail.hu -ra küldjétek!
köszi -
UltraNoob
csendes tag
Na találtam neked Komplett burkolatot...
Kicsit drága, de legább szép... Klikk ide! >>
[link]
[Szerkesztve] -
UltraNoob
csendes tag
Kifújtam sűrített levegővel, mostmár nem melegszik..., minden frankó...
egy napot simán bír... (filmnézés, mp3....)
Fújd le a telefonod sűrített levegővel!, hátha kicserélődik a buroklat! -
gerjus
senior tag
válasz
UltraNoob #224 üzenetére
Hmm az csunyan hangzik , nekem egy szar hasznalt aksival is ment masfel napig meg nem is volt feltoltve teljesen !
En berendeltem hozza egy 1000 es aksit aztan majd meglatuk azzal mit megy
De a melegedes nem hangzik jol , kerdes hol javitjak , ha taltal egy helyet szoljal mert akkor ott cserelnek burkot is ....
Udv Gerjus -
UltraNoob
csendes tag
Nekem a pannon oldalán lévő adatokkal megy....
Ha kábelt veszel, olyat vagyél, ami tölti is a telefont....
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy az én tellám hibás...
Vettem bele egy vadiúj 600MaH-s akkut, és azt is fél nap alatt leszívja, úgy , hogy hozzá sem nyúlok.... emellett melegszik a telefon...
Volt már valakinek hasonló problémája? nektek meddig bírja az akksi? nem melegszeik?
Szerintetek javítható?
Kössz. -
gerjus
senior tag
Na termeszetesen nem tudjak csak telospecifikusan elkuldeni ezt meg ugye nem forgalmaztak , ezt mondjuk gondoltam viszont ami a siteon van fenn azt tobbszor vegigneztem es nem jo
a telora gyanakszom , de meg lehet valami szftveres a problema tekintetel arra hogy nem ithoni sem a telo sem soft rajt de meg szerkoznom kell egy kabelt is hozza
-
-
UltraNoob
csendes tag
Hello gerjus!
Asszem a speedshopban láttam hozzá full házat...
A helyes GPRS beállításokat le tudod kérni... Hívd fel a 1220-at, és kérd, hogy küldjék el a beállításokat! ingyen kb 10 percen belül menni fog a wapod... -
gerjus
senior tag
Ja es meg 1 problema valamiert nem akarja az igazsagot a telo wap nal ill gprs el sem vagy GPRS network not found vagy abovo network not found errorral elkuld .... telefonalas ilyemi minden megy , mi lehet a gondd ? Nem vagyok nagy telo guru ugyhogy nem leharapni a fejem
de pannon siterol meg masik telomrol minden beallitast 10x leellenoriztem...
Koszi szepen -
gerjus
senior tag
Hello mindenki nekem is lenne egy kerdesem iszonyatosan le van strapalva szegeny E1000 esem lehet ezen tokot vagy hazat, burkot vagy mittomen hogy hivjakot cserelni ?
Keresgeltem itt ott de nem nagyon talatam ....
Koszi a segitseget -
UltraNoob
csendes tag
Sziasztok ma vettem egy e1000, és lenne pár kérdésem...
1 a telefon melegszik... ez norális jelenség? ( nem nagyon, érezhetően meleg)
megpróbáltam összekötni a géppel, egy motorola e398 as adatkábelével,és a MptorolaPhone Tools 3-al, telepedett, de nem ismeri fel a telefont. mi lehet a baj?
van más szoftver, ami felismerné?
egyenlőre ennyi...
köszi! -
@kos
tag
Üdv! Érdeklődnék, hogy mekkora kártyát lehet max. belerakni?
-
Raqueia
tag
Videolejátszással kapcsolatban kérdeznék. Kinek milyen tapaztalata van ezügyben? Milyen progival konvertáltok, milyen minőségre stb? Ugyanis én próbáltam a PocketVideo-val, és az Mpegable X4 Live-val is de valami miatt a videók pár perc után mindig megálltak. A minőséggel nem volt gond, bár lehet hogy épp ezért álltak le, mert túl jó minőségben akartam videót nézni?
-
ANDREAS52
csendes tag
A Flex editorral a firmware szétszedhető alkotóelemeire: Th:ú.n. codegroupokra osztható (igy lesz: Flash, flex, bootloader, Language pack stb.)
Valakinek nincs ötlete, hogyan lehet ezeket a részeket úgy összerakni - persze a megfelelő részek esetleges cseréje, én pl. a nyelvi csomagot szeretném cserélni, hogy abból telefonra tölthető firmware legyen? Ha flexeditor generál végül egy ''Firmware Superfile'' -t, azt az RSD Lite nem fogadja el, pedig shx. kiterjesztésű, hanem egyszerűen kilép a program - ''...hibát észlel és leáll....''
Ötlet? -
LG01
csendes tag
Helo
Nem tudom az AGPS-t beállítani mert amit leírtatok ott nem találtam semmit -
ddanger
aktív tag
Akit érdekel.
Az AGPS szolgáltatás a Beállítások menüben a Telefon állapot almenüben található. (magyar menü esetén)
üdv ddanger -
-
sparx
tag
Hali, valaki el tudja nekem mondani h hogy kell java-s játékot felnyomni a telóra gépről ?
-
-
Raqueia
tag
Kedves Tutujka, lebuktam!
Én vagyok a 3g fórumon is, de itt, magyarul azt hiszem egyszerűbb lesz. ( Nekem legalábbis. Ahogy elnéztem-olvastam, neked az angollal sem sok gondod van.
)
Szóval szerinted felrakhatom az E1000_U_80.3F.97I flasht, és attól rendbejön a telóm, (amin most az E1000_U_80.3F.92I egyébként O2 szoft van) sőt elég ha rárakom az SE6068AXXW6007_SF_2 flexet, az is működik, és az is elég a boldogságomhoz.
Csak azt kérdem, ezt a Moto szervízben miért nem tudják megcsinálni? (Persze lehet, hogy ők az amatőrök, én ezt a választ is elfogadom)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb 3G telefont kaparintottunk meg. Nagysága ellenére a dundi Motorola hasznos társ a hétköznapokban.
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest