- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Aktív témák
-
guest
veterán
Az alaplapi IDE RAID-nak messze semmi koze nincs a RAID kartyas megoldasokhoz...
1. a kartyasak SCSI-k
2. (ez a fontosabb) a kartyasak hardveresen csinaljak a tukrozest, es a striping-et, az alaplapi megoldasok szoftveresek, a BIOS csinalja. Egyebkent nem hallottam semmi rosszat ezekrol, de pl. a Linux (bar juno-nak XP-je van) semmit nem lat a RAID-bol, mert nem hasznalja a BIOS-t, es az XP-sem. -
guest
veterán
juno:
Nezd meg hogy nincs-e irq utkozes a raid vezerlo es vmi mas cucc kozott? Nekem az Abit kt7a-raid akadt ossze az sb 16 emulacioval. Tiltsd le a felesleges, nem haszbalt cuccaidat. (ComX, lpt port, stb...) -
guest
veterán
Nekem már 1 hónapja dübörög! Soroljam fel a szomszédokat is? LAN PARTY RULZ! :DD
-
guest
veterán
qla, KovBal!
Teszett a cikk, bár bevallottan "elavult" dolgokat tesztel. Nagyon olvasmányos volt, az "AZZAnyja" meg a "DIP impact" szösszeneteken meg könnyesre röhögtem magam :)
Csakígy tovább, futószalagon a cikkekkel! -
guest
veterán
Hali, megtudna nekem valaki mondani hogy MSI k7T pro2 alaplapon az hogy tudja az AC'97 az azt jelenti hogy van rajta egy hangkartya ami kulon is kepes mukodni vagy csak egy codek amihez kulon hardvare kell. Mert eddig Soltek SL75kv+ mellet Win200 ben volt mukodott az alaplapi hang az uj alaplappal viszont egy istenert sem. Remelem valaki utba tud igazitani.
Udv Palu
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Konteó topic
- Xbox Series X|S
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest