Aktív témák
-
McJames
senior tag
Bocs régen jártam erre, azért a ''felnézést'' kösz. Jobban is aludtam mostanában, csak eddig nem tudtam miért... :)
A kérdésekre azt hiszem választ kaphattál vmennyire. Impulse Trackernek pedig azt hiszem a virtuális memóriakezelésével van problémája a Windóz alatt (is?) Jól sejtem, hogy csak fix memóriatartományban szeret dolgozni? Mintha EMS-re emlékeznék a valamikori DOS-os időkből, anno. -
guest
veterán
Azert rohejes, hogy nehany fikazo level utan (nem akarok Linux-ot konfiguralni, csak felrakni es menjen) utan jonnek a kiseloadasok, hogy jo az XP csak nehany napig konfiguralni kell meg beleasni magadat, hogy kitanuld a fortelyokat, hogy hasznalhatova tedd :))
Hol is van az objektivitas ???
Egy guest aki nem tudja regisztralni magat... -
McJames
senior tag
''...nekem az xp volt az, amelyik csak 2 napig bírta, mert nagyon untam azt a sok csicsamicsát, a botrányos dos-emulációt és hogy 1.5Gb-ot foglalt...''
Szóval lusta vagy gyors, használható oprendszert felrakni magadnak... :)
i810E+Cel667+128SD a munkahelyen és i815EP+PIII733+256SD otthon, tehát nem a legfrisebb vasakon hajtom, de összességében a biztonsági lyukak kivételével meg vagyok elégedve az XP-vel. -
Den
veterán
Nem csak láttam, van is. Sőtt, mivel több ingyen terjesztett disztribúció kipróbálása sem győzött meg arról hogy ez az ami kell nekem, tavaly decemberben megvettem egy magyar suse linuxot, huszon egynéhány ezerért. Majd kb két nap alatt elértem hogy a nótbuk minden eszköze működött, még internet is ment pcmcia kártyával. Viszont az egyszerű telepítési útmutató utasításai szerint telepítve, a vinyón 600 megát foglalt ! , és olyan lassú volt mint a tetű, miközben ugyanazon a vason a win2k vígan elvolt. Persze biztos, be lehet lőni, hogy gyorsabb legyen , meg meg lehet oldani hogy kisebb helyet foglaljon, de akkor az már ugye nem az eccerű tellepítés. Szóval azóta is rajta van a vinyón de nem használom, mert nincs most hangulatom mélyebben beleásni magam a linux rejtelmeibe, ahhoz hogy használni tudjak egy számítógépet.
Ha meg mint írtad az eccerű júzernak szuper .-explorer, meg lövöldözős-akármilyen játék kell, meg szőke-titkárnő-offisz, akkor ilyet kell gyártani, nem pedig az ms erőfdölény miatt rinyálni. Jelenleg az a módi hogy a gyártó idomul a vevő igényeihez, nem fordítva. -
Den
veterán
Matáv és ms monopóliumnak semmi köze egymáshoz.
A matáv, monopóliuma fizikailag létező eszközökön, azok kizárólagos birtoklásán alapul.
Az ms ''monopóliuma'', a felhasználók szokásain. Vagyis azon hogy a windowst ismerik, és többé kevésbé még a leglaikusabb felhasználó is meg tud vele alapvető dolgokat csinálni. Ezt nagyon jó markrtingel érték el, rájöttek arra hogy az emberek többsége sokkal többre értékeli ha egy rendszer egyszerűen használható, mint ha takarékos az erőforrásokkal, meg atombiztos, de informatikus végzettség kell a használatához.
Semmilyen erőforrás fölött nem bír kizárólagos hatalommal az ms, az egyetlen monopóliuma hogy az ő op rendszerét használják a legtöbben.
Ez azonban szerte foszlana egy pillanat alatt, amint valaki a vevők_igényeinek_jobban_megfelelő rendszert dobna piacra.
Ennek pedig semmi akadálya csak jó programozók kellenek hozzá, meg persze egy jó marketing csapat, aki megfelelően felméri az igényeket és ezek alapján pozicionálja a terméket.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged