- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
guest
veterán
Olvastam a vitát... nos, kicsit (nagyon) elkéstem, de találtam egy rövidfilmet a longhorn-ról...
http://msbetas.net/longhorn/
Hát erre gondol a Microsoft!
Az 1 MB-s innen tölthető le, és természetesen Windows Media Player-rel lehet lejátszani. Érdekes... Jó szórakozást!
Azték Kakas -
guest
veterán
Nem ez volt valamikor az EMMA nevezetű chip?
-
guest
veterán
Persze mint a hasonló esetkben, a nevezetes Longhorn projectet még csak tervezik, addig azt már régen megcsinálták gnu/linux -hoz.
Sőt több ilyen project is van.
http://www.3dwm.org
http://berlin.sourceforge.net -
guest
veterán
Persze mint a hasonló esetkben, a nevezetes Longhorn projectet még csak tervezik, addig azt már régen megcsinálták gnu/linux -hoz.
Sőt több ilyen project is van.
http://www.3dwm.org
http://berlin.sourceforge.net -
guest
veterán
''A vertex pipeline-ok leosztását a hardver (VP manager és a raszterizáló felé a multiplexer) végzi, a szoftver számára a művelet tranziens és csak egyetlen, nagy vertex processzorral kommunikál.''
tranziens := transzparens
Arthur Dent -
guest
veterán
Azert rohejes, hogy nehany fikazo level utan (nem akarok Linux-ot konfiguralni, csak felrakni es menjen) utan jonnek a kiseloadasok, hogy jo az XP csak nehany napig konfiguralni kell meg beleasni magadat, hogy kitanuld a fortelyokat, hogy hasznalhatova tedd :))
Hol is van az objektivitas ???
Egy guest aki nem tudja regisztralni magat... -
guest
veterán
Mér fikázza mki az xp-t? És mér egy grafikus chipről szóló cikkben? és mér hiszi azt minden lama, hogy az xp fos? (eddig a legjobb, amit a ms csinált, csak ügyesen kell bánni vele)
-
guest
veterán
hat nemtudom otthon a kisebbik gepre gondlotam felrakok linuxot, kiprobalni, es ha tetszik használni. ezen a gepen egy w2k tokeletesen fut, az alap funkciokat teljesen jol ellátja.
linux redhat 7.2 vagy 3 :D telepitve, kde vel, hat meg az ablakokat is szaggatva mozgatta...
valoszinu en vagyok a bena a linuxhoz, de amig az emberek 98% a kb ilyen szinten ismeri a linuxot, es a felhasznalobaratsaga is ilyen szinten marad, inkabb megveszik az uj hardwaret...
a telepitöje viszont tetszett :D azt lemasolhatna az MS :D -
guest
veterán
Tok jo, hogy otthon (is) egyre inkabb kezdek atallni Linuxra. Az regebbi vason is jol fog futni evek mulva is, nem kell neki csilivili hardver.
Reszemrol nevetseges ez a tendencia, ahogy a luzerek zsebebol akarnak minel tobb penzt kihuzni. Felevente.
leslie -
guest
veterán
Most ugy oszinten:
Mi az egyszerubb : raklikkelni az ikonra, hogy egy program elinduljon vagy valami speci 3D vliagban bolyongva egy majdan kitalalando modszerrel (pl. rakacsintasz ;) ) inditani el egy programot ?
Latvanyosabb != egyszerubb.
Ehhez kapcsolodik a kovetkezo: mibol gondolod, hogy nem lesz 'install' meg 'driver'?
Csak azert mert a M$ majd kitalal rajuk valami uj nevet (pl. virtualmodul), attol az meg marad install es driver. Ha egy program nincs font fel kell rakni = install. Ha egy hw-t nem ismer a rendszer akkor kell a hozza valo sw = driver.
Egyebkent attol mert szebb a felulet, meg egyaltalan nem kell, hogy a munkanak is hatekonyabbnak lennie. Rengeteg munka (nem csak munkahelyi, hanem sajat tevekenyseg is) van amit kezzel (Linux) hamarabb megcsinalok, mint hogy (pl. Win alatt) odatalaljak a megfelelo menube, ha egyaltalan fut a program...
Az uj csoportok favorizalasa pedig konnyen jarhat meg tobb regi felhasznalo elvesztesevel.
Bgs -
guest
veterán
Bocs, de login problemak miatt copypaste-eltem es lemaradt egy-ket resze az uzenetnek. Ujra kuldom:
A ''miert ne lehetne az OS is 3D-s'' jellegu hozzaszolasokhoz nekem lenne hozzafuznivalom.
Eloszor is a szamitogepet tovabbra is fogjak munkara hasznalni. Ott pedig szamit a hatekonysag. Ha egy halalra cicomazott rendszert
joval lassabban tudsz hasznalni, mint az 'ocska' rendszert akkor a cegeknel az 'ocska' rendszert fogjak hasznalni. A fonoknek lehet,
hogy cicomas gepe lesz, de az alkalmazottak csak a regi rendszert fogjak kapni. Penz kerdes...
A masik, hogy nem kellene esz nelkul 'belerakni mindenbe mindent'! Csak azert, mert letezik egy technologia, nem kellene hasznalni
ott ahol arra nincs szukseg. Szerinted miert nem P4-es vagy XP-s processzorok vezerlik az elektromos ablaktekerot ?? Azert mert az,
hogy kenyelmi okokbol motorizalva lett az eleg erre a feladatra.
Mi a bubanatnak kell egy szuper 3D-s grafika, hogy elindits egy programot ??? (Ami aztan akadozik, mert az OS halalra rendereli
neked a levelezo programodat es a filemanageredet...)
Jatekokban es filmekben q jo, hogy igy fejlodik a 3D. De egy OS !?!?!?!?! Teljes agymenes...
Bgs -
guest
veterán
A ''miert ne lehetne az OS is 3D-s'' jellegu hozzaszolasokhoz nekem lenne hozzafuznivalom.
Eloszor is a szamitogepet tovabbra is fogjak munkara hasznalni. Ott pedig szamit a hatekonysag. Ha egy halalra cicomazott rendszert joval lassabban tudsz hasznalni, mint az 'ocska' rendszert akkor a cegeknel az 'ocska' rendszert fo
A masik, hogy nem kellene esz nelkul 'belerakni mindenbe mindent'! Csak azert, mert letezik egy technologia, nem kellene hasznalni ott ahol arra nincs szukseg. Szerinted miert nem P4-es vagy XP-s processzorok vezerlik az elektromos
Mi a bubanatnak kell egy szuper 3D-s grafika, hogy elindits egy programot ??? (Ami aztan akadozik, mert az OS halalra rendereli neked a levelezo programodat es a filemanageredet...)
Jatekokban es filmekben q jo, hogy igy fejlodik a 3D. De egy OS !?!?!?!?! Teljes agymenes...
Bgs -
guest
veterán
Lassan külön hűtőszekrényt kell állítani a gépek mellé, hogy a nagy hardverigényhez legyen megfelelő hűtés. Ez az egyik.
A másik, hogy úgy is az ember a korlátja a számítástechnikának. Nem biztos, hogy azokat a lehetőségeket (akár 50%-ban) ki fogja használni, mint amit a Microsoft ajánl majd valamikor.
Atech -
guest
veterán
Lassan at kellene nevezni a forumot :-)
Zoltan -
guest
veterán
Szerintem is hulyeseg, hogy egy oprendszer ilyesmivel foglalkozik. Foleg annak fenyeben, hogy szinte naponta derulnek ki biztonsagi hibak az ms programok korul. Inkabb arra kellene idot forditani. Persze a biztonsagi javitasokert nem kerhetnek penzt. Az oprendszert meg addig fogjak fejleszteni amig megvesszuk, es mivel nincs komoly verseny meg az is lehet, hogy direkt nem is igyekeznek minden hibat kijavitani, hogy meg inkabb inspiralva legyel az ujabb verzio megvetelere, hatha ott mar jobban mukodik valami.
Zoltan -
guest
veterán
Erre vártam!
Mert nagyon untam már az Nvidia és az ATI párharcát. Ha 3 versenyző van a piacon, akkor nekünk vásárlónknak lesz jobb!! (remélem) -
guest
veterán
Elég szemetek a programozok, hogy ekkora erogepekre irják a progikat, cigány az anyjuk!!
-
guest
veterán
Hű, az utolsó jelet elrontottam:)
-
guest
veterán
A fene, megint lecsúszatm a dobogóról... :(
Félretéve a tréfát, a MS jelentessen meg bármit is, tőlük csak a win98-at fogom használni, bár az is ''lopja'' a rendszer erőforrásait bőven. A 3Dlabs régóta adós már egy jó gfx kártyával, végre ezt sikerült megoldaniuk:( -
guest
veterán
én vagyok az első!!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged