Keresés

Aktív témák

• utax

aktív tag

válasz emvy #69 üzenetére

ja, szerintem is
    csak itt az emberek ahogy látom kicsit részrehajlanak (''ha én utálom, utáld te is, különben hülye vagy'')

• Den

veterán

válasz emvy #59 üzenetére

Szerintem semennyire nem fogják a fejlesztőket közelengedni a hardverhez, és ez jól is van így, a stabilitás kulcsa (legalábbis tanulmányaim szerint) a folyamatok egymástól és a hardvertől való elszeparálása. A win 9x többek között azért tudott olyan könnyen merevre fagyni, mert folyamatok közvetlenül hozzáférhettek erőforrásokhoz, ami kompromisszum volt a gyenge hardver miatt. Az nt széria megvalósítja ezt az elvet, nagyobb erőforrás igénnyel de jóval stabilabban.
    Mondjátok ha (nagyot) tévedek, akkor előszedem a tankönyvemet és átrágom újra, bár ebből 5-ös voltamn :) .

• guest

veterán

válasz emvy #42 üzenetére

Bocs, de login problemak miatt copypaste-eltem es lemaradt egy-ket resze az uzenetnek. Ujra kuldom:

A ''miert ne lehetne az OS is 3D-s'' jellegu hozzaszolasokhoz nekem lenne hozzafuznivalom.

Eloszor is a szamitogepet tovabbra is fogjak munkara hasznalni. Ott pedig szamit a hatekonysag. Ha egy halalra cicomazott rendszert
    joval lassabban tudsz hasznalni, mint az 'ocska' rendszert akkor a cegeknel az 'ocska' rendszert fogjak hasznalni. A fonoknek lehet,
    hogy cicomas gepe lesz, de az alkalmazottak csak a regi rendszert fogjak kapni. Penz kerdes...

A masik, hogy nem kellene esz nelkul 'belerakni mindenbe mindent'! Csak azert, mert letezik egy technologia, nem kellene hasznalni
    ott ahol arra nincs szukseg. Szerinted miert nem P4-es vagy XP-s processzorok vezerlik az elektromos ablaktekerot ?? Azert mert az,
    hogy kenyelmi okokbol motorizalva lett az eleg erre a feladatra.

Mi a bubanatnak kell egy szuper 3D-s grafika, hogy elindits egy programot ??? (Ami aztan akadozik, mert az OS halalra rendereli
    neked a levelezo programodat es a filemanageredet...)

Jatekokban es filmekben q jo, hogy igy fejlodik a 3D. De egy OS !?!?!?!?! Teljes agymenes...

Bgs

• McJames

senior tag

válasz emvy #35 üzenetére

Egyetértek. Ráadásul hiába az ellenkezés, mert egyszerűen a régi nem valszínű, hogy egyáltalán kapható lesz. Kérdezem pl.: vajon hány hagyományos lemezjátszó/lemez fogyhat évente - annak ellenére, hogy ''avatott'' zenei guruk azt sulykolták, hogy a digitális minősége hallhatóan elmarad az analógtól...
    Tetszik nem tetszik, enyhe túlzással: egy-két év múlva már csak a régiségkereskedők aukcióján lehet majd pl. GF3-as kártyát vagy SD-memóriát kapni.

Aktív témák

Hirdetés