- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
-
jFox
addikt
válasz
sunavlys #290 üzenetére
Állítsd a cpu governort interaktiv-ra, egy on demand-ra, az i/o-t pedig noop-ra. Akkor lemegy 480MHz-re.
Más: a korábbi fw-t próbálta már valaki? Nekem májusi tab-om van, mályusi fw-el. A 64 bit-essel is ugyanúgy merült, plusz nem volt wifi.
A korábbi fw-vel valószinűleg BT-nem lesz, de Ha nem merülne ennyire, akkor megérné. -
kenand
veterán
válasz
sunavlys #110 üzenetére
Igen, keményen kell tárgyalni.
3 opciót lehet választani.
1 visszaküldöd, megkapod a pénzt
2. megtartod és kialkuszol kompenzációt, keményen kell tárgyalni Obooknál is 10-USD-től 50 USD között adtak vissza.
3. megtartod és nyomott áron kapsz egy újat. (Én az obooknál ezt választottam)Ha visszaküldöd a Paypalnál lehet igényelni visszaküldési pénzt
Posta honlapon látod az aktuális árakat
-
sunavlys
senior tag
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Cikkben leírtam, hogy add hozzá a magyar nyelvet, de nem hipp-hopp megy.
Hozzáadod a magyar nyelvi pakkot, azt szép lassan letölti mint egy Win 10 frissítést ha megvan akkor kiválaszthatod, hogy az legyen a megjelenési nyelv és azt is a következő újraindítás után állítja be.Töltsd fel teljesen, és utána nézd nem, ha nem használod és a win 10 nem dolgozik, nem merül. DE Android alatt úgy hagyva kevésbé merül, ott nincs háttérben futó alkalmazás.
-
kenand
veterán
Milyen küldést választottál? Néhány nap alatt csak az expedited jön meg, az DHL, azt gyorsan repülőre rakják, DHL oldalán látod is.
"Flat rate shipping - Royalmail, majd itthon a GLS átveszi, és az hozza házhoz.
Standard Shipping - dpd"
Ezek egy hétig is tarthatnak....Saját tapasztalatom is ez, mert drónt vettem már GB EU store-ból DHL-lel és DPD-vel is.
-
kenand
veterán
Szerencsére ilyenbe nem futottam bele, az enyém újabb típus.(és szerintem már csak olyan kapható)
De az orosz forumon olvastam ezt az infót, gondoltam megosztom.Techtabletst-es többször olvastam azt a véleményt, hogy a Cube több gondot fordít a minőség ellenőrzésre, így ott kevésbé vannak hibás sorozatok.
De újra csak azt tudom mondani, ha megjelenik egy kínai tablet, nem szabad egyből megvenni, hiába vonzó, meg kell várni míg használják, tesztelik, és javítják, kidobnak problémamentest (vagy kevésbé problémást)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest