Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Az összefoglalóban mindent megtalálsz.
-
embe
nagyúr
A vásárlás története röviden: 30eFt. volt tavalyelőtt karácsonykor. A fiamnak akartuk ajándékba, de mást kapott. karácsony után lement az ára 24-re - talán. Nézegettem. január elseje után meg 15.-re. bementem és vettem egyet.
Azóta nem volt 5x kikapcsolva szerintem.Igen én is gyengének találom. De amit említettél oldalarányról, az valóban kellemesebb böngészéshez.
-
embe
nagyúr
Egyébként ezeknél a dual gépeknél megoldahtó, hogy a nekem unszimpatikus rendszert eltávolítsam, és ezzel tárhelyet szabadítsak fel?
Vagy pl. a bios olyan szinten ennek van alárendelve, hogy nem lehet? -
embe
nagyúr
Ismét egy jó kis olvasnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged