- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeeMann86
csendes tag
Hali
Egyáltalán nem bonyolult, de ha van ilyen olcsón gyári, én azt venném meg. Az enyémen is csak win volt, viszont Android telepítése után a wint is újra kellett rakjam. Ezzel annyival beljebb jutottam, hogy windowsból így a 1611-es Milestone került rá, ami szerintem jobb felhasználói élményt nyújt.
-
ZeeMann86
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy a képen látható akkumerülés mennyire normális, de nekem tetszik, szóval nem is piszkálom, úgyis szinte minden este tölteni szoktam (már amikor nem éjjel dolgozom). Windows alatt viszont valószínűleg lyukra futottam egy driverrel, ugyanis 50% körüli töltöttségről kikapcsol, míg android alatt ez a jelenség nem áll fenn.
-
ZeeMann86
csendes tag
Kudarc... gyors merülés, mélyalvás... probléma hegyek...
de még nem fogytam ki az ötletekbőlcsak időm nincs egyelőre. talán 7végén
-
ZeeMann86
csendes tag
Lefagytunk Android alatt, lemrültünk win alatt (44%-ról kb 25 mp alatt)... úgyhogy a Nobelt idén más kapja...
-
ZeeMann86
csendes tag
Hali
Nálatok is laggol néha az androidos billentyűzet? Nem zavaró, csak ritkán jön elő, de furcsa. Van itt olyan, akit érdekel esetleg egy magyar nyelvű iránymutató Android és win újratelepítéshez?
Ja még annyi, hogy a swiftkey ingyenessé tette az összes fizetős szintjét.
Kép készenléti merülésről reggel várható
-
ZeeMann86
csendes tag
Sziasztok
Sikerült kicsit foglalkozni a géppel, visszatettem az Androidot, kapott egy friss win 10-et, túrtam hozzá drivereket, droid alá pedig tettem egy automate-et, amivel úgy tűnik, hogy kiiktattam a power drain jelenséget. Annyit csinál, hogy ha nincs töltőn, alvó módban egy perc után kikapcsolja a wifit. Még tesztelés alatt van a dolog, de a jelek bíztatóak.
-
ZeeMann86
csendes tag
válasz
AllTheBest #316 üzenetére
Ha jól sejtem, én vagyok a vevő...
Eddig meg vagyok elégedve a géppel, az én felhasználói szokásaimhoz tökéletesen idomul, a 10400 mAh-s powerbank folyamatosan nálam van, szóval annyira a power drain sem zavar. Egyedül talán az Android hiánya... de az idővel megoldódik. Említetted egy hozzászólásodban, hogy kis mod vár még a tabletre. Annyit kérdeznék, hogy ez pontosan mit takar, illetve maradt-e várólistán, vagy meg is valósult esetleg?
Előre is köszi a választ
-
ZeeMann86
csendes tag
Üdv!
Az én gépemen angol a win, ha így megfelel, leírom, hogy hol kapcsolhatod ki a win update-t.
settings->system->about->additional administrative tools->services->windows update->jobb klikk->properties->
startup type->disabled->service status alatt stop->apply->ok.Ezzel a beállítással nálam nem jönnek a frissítések.
Apropó... nincs meg valakinek a chuwi oldalán lévő gyári rom? Csak mert a dropboxos linkjeik nem működnek egy ideje. A 201605 előtti kéne. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged