- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Igen, a Belga az nekem is szimpatikusabb volt, eddig azzal küldtek mindent. Most valami Cseh postával jön.
De csak ideér előbb-utóbb. 7-25 napot írtak még benne vagyunk. Csak eddig olyan szépen írtak mindent a tracking-ben, most meg elapadt az infó.
Azért köszi a bíztatást mindenkinek. -
kenand
veterán
Kicsi világ
azt a topikot én indítottam, az oda belinkelt Intel PDF fájlt olvastam át.
4 fajta Z8300-as volt a kezemben. Abból 2 db-nak megy az 1Db USB 3.0 OTG, - nél csak USB 2.0 sebesség van. Ezért is nézttem át, hogy mi lehet az oka... SD kártya olvasás is DDR50-e (max 50 mega/s van limitálva hivatalosan, 2 eszköznél nem törődtek vele engedték az SDR104-et így a SD kártyát akár 80 megával is olvassák.Más...
Nem kell lenézni rajta a Windowst, egyszerű játékok és szövegszerkesztés stb. simán fut. -
kenand
veterán
Nem így van. Átnéztem az Intel leírását, 1db USB 3.0 OTG portot támogat, a többi ahogy írod csak USB 2.0 lehet. Cube iWork 10 és Jumper Ezbook 2 is Z8300, nincsbenn semmilyen plusz vezérlő és mindkettő USB 3.0-án ad egy portot. (Jumper nem ad elég tápot HDD-nek így külső támogatás kell, de USB stick megy 3.0-val)
Táblázat jobb sora a Z8300: 1 db USB 3.0 itgEz meg a storage táblázat (itt is a jobb oldal)
Fránya 2-es index meg ez: DDR50 due to PMIC power delivery limitation (ez táblák felében még is megy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest