- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Lehet egyeseknek tökmindegy a kinézet, de ha ránézek a másikra azért ne anyum vagy nagyanyám jusson már róla eszembe...
A rokonságban rajtam kívül szinte mindenki testes(ebb) (nem vagyok hízékony, nehezen híztam mindig is), vagy akár a kövér jelzőt is lehet használni némelyikükre, így csúnya dolog vagy sem, de igen, én is kizárom a testesebbeket, és/vagy a magukra igényteleneket.
Mert, ha nem is mindet, de sokukat annak tartom. Sógornőm például vékonyabb volt tőlem (177cm/70kg vagyok, tehát nem mondhatni hogy nagy), mostanra majd' háromszor szélesebb lett, mióta tesómmal van. Azóta hízott meg tesóm is.
Így, sajnos még ha csúnyán hangzik is így mondva, de nem kívánok tőlem nagyobb méretű nőt. Én is a normál alkatot részesítem előnyben. A 'csinos', az viszont már teljesen egyéni szubjektív dolog, például én a kacsaseggszájú, műkörmös-műmelles, sminkelt, hát még a tetovált szemöldökű nőktől rosszul vagyok, más meg a piercingtől, színes hajtól, tetoválástól van rosszul, amik meg nekem például bejönnek. -
Jhonny06
veterán
Jaj, hagyjál már ezzel a hülye dumával.. a párod Neked is elsőre külső alapján tetszett meg, ettől még nem leszel felszínes. Kell, hogy vonzódj a másikhoz, különben megette a fene az egészet, hiába "szép a lelke". Ő mindössze ennyit írt le, felesleges bármi mást belemagyarázni.
-
chopin42
őstag
Hatmillió karakter se lenne elég, a blog elég fapados, nem akartam senki idejét rabolni. A probléma összetett, sokrétű, de röviden összefoglalva benne van a lényeg: sokszor túl nagyok az elvárások és túl kevés cserébe amit kap az ember. Pár hölgy ismerősöm (régebbről) ugyanerről számolt be, csak a különbség annyi, hogy 100+lajk/nap jött nekik,és szinte mind idióta volt. De lehetett is bőven válogatniuk. Szóval általános és szomorú probléma.
-
chopin42
őstag
Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket. A rokkantakból kevés van, de nincs velük bajom. A ronda szubjektív, nem igen nevezném rondának őket, de attól még nem jön be mind. És igen, tudom, a belsőt takarhatja akármilyen külső-de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem? Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van? Legyek én az az ember, aki mézesmadzag volt? Gyerekesek: az a baj szintén, ha valami nem klappol, a gyereket is bánthatom akarva-akaratlanul, és azt NEM akarom. Gyerekek, nem akarom, hogy bántódásuk essen, mert mondjuk anyu nem bír, vagy valami. Előfordulhat. Elő is fordult az elmúlt egy hónapban...de ügyeltünk rá legalább, hogy a gyerekekkel ne nagyon találkozzak, elővigyázatosságból. Olyan nők, akik nem jönnek be, nos vannak mindenkionek. Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el (a gyerekesek, rokkantak, kövérek, rondák akárkik mindenki).
-
LamerGyuri
senior tag
Nem is baj, mond csak...nekem is gyanús lett valami....aztán elolvastam újra az előző két blogbejegyzést.
Hát emberünk beleesett a saját csapdájába. 2 éve még fullos normális lányokat pattintott le, mert nem akar komoly barátnőt, most meg sírdogál, mert vele is ezt csinálják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest