- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
totron
addikt
válasz
Iramirez #126 üzenetére
mindenki más...
A faszabuk-adatlapokat elnézve, a divatot, a szófordulatokat, na meg ezós világlátást annyira nem...: eszetlen mértékben másolják egymást, hangra, bitre pontosan. Visszatérő, elszörnyülködtető gondolatom ez. Értem, van heterogén vonulata is a dolognak az egyéni személyiségek okán - bruhaha, az már nagy szó, ha van ilyesmi! - de vannak alapvető mintázatok, mint például a szintén eszetlen mértékű biztonság kergetése. Értem ezt is evolúciósan, de erre is van egy átvett-másolt túlhúzás rápakolva, ami irreális elvárásokat szül, segíti a skatulyázós-gondolkodásmentes, nem egyszer sarkos választást: amelyik meg tud védeni* az jöhet, a nyeszlett nem. Egyéb értékek latba kerülése elég enyhe. A túlnyomó többségről beszélek(?)*ha saját magától is, az meg mégjobb. De általában az van, hogy az agresszív szar előbb-utóbb szíve választottja felé is hozza vérmérsékletét. Ilyenkor szokott jönni a világ felé való, női önsajnálatás, pedig vastagon az ő választottja volt. Mert hát a kis ösztön szintjével a rátermettséget nézte és csak azt. Az együttérző, szintén nem sok bites leánytársak pedig hevesen bólogatnak és szánják társukat, előzmény, ok-okozati levezetés luxus. Férfitársak meg csak puncit akarnak, előzmény azoknak sem túl jelentős, gondolkodni minek, ott meg a megmentés.exe kezd el futni, persze hosszú távon nem kellenek, mert lepattanóra mentek, az meg ritkán komoly a nőstény szemében.
(#125) GoodSpeed, IQ is, de EQ területe ez inkább szerintem, de értelek, meg egyet is értek.
és az is a női nemen belül...
Híh, ez gonosznak tűnhet, de tényleg 2 külön skála vonatkozik a nemekre, ilyen tekintetben is. Érdekes figyelni ezt, hogy ahogy változtak a női szerepek, emancipálódtak - de hülye szó ez - úgy hogyan zárkózik fel a jogkörök és szerepek mellé a szoftver. A paláver verése az nagyon jól szokott menni, csak gyakran ostobaságból.
Na de most akkor azt mondod mindezzel, hogy a többség szintje ez, a többség ilyen, anyagias, egyszerű, számító. Hány érik meg gondolkodásában és mitől?Ha az nincs meg, akkor mennek közmunkásnak a lakásom elé füvet nyírni...
Gondolkodtam a fénymásolós-szépségversenyes történet főszereplőjén. Neki megvolt a szépsége, hogyhogy nem tört ki?Eleve nem akar neki szülni, mert tudja milyen fajta...
Tudattal lehet, mégis vannak összefonódások a két világ között. E ponton jön képbe az érzelmi- és szexuális intelligencia. Persze ide is áll, hogy egészében az a nő sem egy nagy truváj így, még ha értelmiségi közegből jön vagy abban mozog is.
Meg vegyük még hozzá, hogy sok házasságon belüli erőszak és egyéb fajta szennyes rendszerint rejtve maradnak a világ felé. Ehhez meg a házasság intézményéhez szorosan kapcsolódó képmutatás kapcsolódik - ha már beruháztak egymásra illik megtérülnie, jónak bizonyulnia a választásnak. A végén meg megy a környezet részéről a hüledezés: "pedig olyan szép pár voltak és tényleg minden rendben volt!" Nem, ti voltatok a hülyék, ők meg a hazugok/önámítók, saját maguk felé is. Bahh. Értem én - egy bizonyos pontig.hogy egy intelligens ember is hajlandó a f@xa után menni
Akkor nem is annyira intelligens már összességében. Lásd EQ, SQ. Plusz szeretünk mindig többet gondolni magunkról 1 fokkal: "Nem adom lentebb miközben hülyébb vagyok, mint akivel nem állok össze".Ez nem az idézett részre példa nyilván.
Különítsük el azért, hogy szeretői pozícióban kívánja alkalmazni az egyént vagy összebútorozni gondol vele. Láttam én is olyan nagyhangú, sárkány üzemmódon kívül csak szökőévente működő feleséget, hogy érthetetlen volt hogyan kívánhatta ezt a mindennapjaiba az ember - és mégis. Nem más választásait akarom jobban tudni, de megérteni azt jó volna. Rendszerint elmagyarázni sem tudja érdemben.egyébként sem jó, ha a nő okosabb mint a férfi, mert akkor elveszti a szellemifáklya-vivő szerepét.
Kétségtelenül ez jelen van. Azt nem tudom hány fejben, de létező. Engem elszomorít, mert az egyén agyi aktivitását nem találom ebben: az egó védelmére alapoz és kulturális kritikátlan átvettséggel él. A feleknek nyilván nagyjából 1 szinten érdemes lenniük, szakadékkal nem megy. Kisebb eltérés esetén jó kiegészítői lehetnek egymásnak. Ahol a fáklya a lényeg, a nő meg álljon be az eresz alá eső esetén ott nem tudom miről beszélgetnek.
De hogy a sok ostorozás (ténymegállapítás) mellett legyen egy önreflektív elem is: múltkor férfiként sem sikerült beállnom az eresz alá, mert benne voltam egy munkafolyamatban és nem érdekelt az eső.mint a szép de okos
Igen, stílszerű ide a de. Ha megromlik a dolog tényleg fordulhat ellened a másik ilyetén képessége. Egyébiránt a szép és okos a ritka és főnyeremény-jellegű kombináció (vigyázz mit kívánsz, ugye).Azonban lehetnek problémák, ilyen az, ha a gyerek az anyja eszét örökli
Jaja, ikszdé. Nem gondol erre a férfi, mikor párt választ? Hogy miket fogok én nemzeni? Pont a nem értelmiségi réteg fő motivációja az utódlás, és mint fő célt, kidolgozottan, megfontoltan illene prezentálni a világ felé. Teoretikus kérdés.és az meg is bocsájtott neki
Az egyedüllét réme megbocsájtásra sarkall. Meg pultos-mérnök? Jó, legyen, de nah...De a mai világban az ilyen kapcsolat összehozása majdnem lehetetlen.
Ennyi. Egyébként nem biztos, hogy rosszabb ami ma van, úgy értem az eredeti beállítottságunkhoz, önazonosságunkhoz ez közelebb esik. Egy mai szemmel 1-2-3-4 generációval ezelőtti mércéhez mérve persze posványba érkeztünk, de ez az 1-2-3-4 csak egy igen vékony szelete az emberi fejlődéstörténetnek. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest