- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Paxker315 #147 üzenetére
Van egyfajta társadalmi elvárás, sajnos vagy nem sajnos de van. 32 éves vagy, és azt mondod, hogy még szűz. Ha valakinek nincs egyáltalán párkapcsolata, "sosem látták nővel", arról elkezdenek az igazságtól függetlenül pletykálni. Pl a szexuális orientációján át a szexuális teljesítményéig. 20-tól 50-ig ezt csak úgy tudod kivédeni, ha költözöl. De pár évente akkor is szájukra vesznek, mert oké beköltözöl egy városba, ott ha jó introvertált módjára nem állsz szóba senkivel a szomszédok akkor is fantáziálnak.
Megértelek egyébként, mert egyrészt tény, hogy a mai világban nem könnyű a helyzeted. Másnak sem az, nem egyedi eset. Az, hogy nem kívánod a dolgot, az érdekes... mert mondjuk én sem azért keresgélek, mert úgy egyébként magányos lennék... én nagyon jól kijövök saját magammal
A húszas éveimben még helyezkedtem az életben, és akkor nem volt ennyire stabil egzisztenciám mint most, de most meg kiderült, és folyamatosan tisztul lefele, hogy egyrészt ez sem elég, másrészt még így sem mondhatom azt, hogy bár jó partinak számítok társadalmilag, de pótolhatatlan lennék. Az egy illúzió. Sokáig éltem benne, hogy xy csajra rá sem néztem, majd verje magát ha gondja van. Most az van, hogy ha rá sem nézek, keres másikat simán, egy olyat aki legalább ezt megtudja adni neki, és még körül is rajongja. Ráadásul már fiatalabbat is... és ez az idő múlásával csak rosszabb lesz.
Ezek a ribók nincsenek elveszve!
"És aláírom, rendkívül averzív a fizikai proximitás-kontaktus, nagyon szelektív vagyok, ki jöhet 1.5 métertől közelebb, nem bírom elviselni, ha engedély nélkül hozzámnyúlnak. Csak a stabil-erős érzelmi kötődésekre viszont nagy szükségem van, így legújabb ötletem, párkapcsolat, de fizikai proximitás minimalizálásával, rel szabadon (szigorú különélés, különszámla, heti 1-2 találkozótól nem több)."
Ez álomvilág. Nekem is az lenne az ideális ha a csaj csak engem szeretne, behódolna, és csak akkor lenne a lakásban, amikor kell, egyébként meg szebb jövőt. De ilyen sajnos nincs, kivéve ha prostit hívszNekem nem az a bajom, hogy bármikor hozzámérhet, egyszerűen csak nincs kedvem ahhoz, hogy hozza magával a felvett szokásait, nekem alkalmazkodnom kelljen, meg kerülgetni. Egyedül élek a fürdőnegyedben található lakásomban és nekem ez így jó. Független vagyok és szabad. De néha meg nem bánnám ha lenne valaki, csak egy mondjuk havi maximum pár alkalom.
Nálam nincs / TILOS az ilyesmi:
- a jelszavaim megosztása, közös gép és telefonhasználat, közös Facebook profil, a saját üzeneteimbe való mások általi betekintés stb...Az az én privátszférám, semmi köze sincs hozzá! Amelyik hisztizik, hogy meg akarja nézni az üzeneteimet, az mehet is a francba.
Nem arról van szó, hogy üzenetekben Casanovát játszanék, hanem arról, hogy én még tartom magamat a tradíciókhoz, nem esek bele abba a hibába mint azok a gyökerek akiknek a nevében írogat a barátnőjük stb... Emelett IT biztonság terén már-már mániákusan mindent megteszek, hogy senki se használhassa idegen a WiFi-met sem. A legkorszerűbb védelmeket használom, de tökéletes védelem persze nincs."
~30. szülinap óta elő-elő kerül, hogy most hogyan tovább, és eddig minden pro&kontra mérlegelés konklúziója az volt, hogy egyelőre még nem vagyok elég érett partner-társ kapcsolathoz, s valoszinuleg több hátránnyal járna számomra, számtalan potenciális sérüléssel, veszéllyel. Emiatt mondjuk semmilyen platformra nem regisztráltam, nem szoktam kezdeményezni és nem is érzem az idő nyomását - "határidő határozatlan ideig kitolva"."Az időnyomása az valószínűleg majd meg fog jelenni. Eljön az az idő amikor majd ha fizetsz sem kapsz 30 körülit.
-
chopin42
őstag
válasz
Paxker315 #147 üzenetére
Nem kapkodás, de ha akarnék gyereket, ami saját, pár éven belül kellene, emellett egyre távolabb kerül a 30 alatti korosztály, felette pedig egyre több a...nos második kör, csak gyerekkel. Aki lehet másikat nem akar, csak eltartásra keres valakit stb, ILLETVE sosem lehetsz olyan fontos, mint a gyereke, csak második/sokadik. Legtöbben 30 alattinak néznek, de pik-pakk itt a 40, úgy meg hatványozottan hátrányosabb lesz minden.
Példád: Ismerek egy gazdag, vezető informatikus csávót, 40+éves, sosem volt senkije. És nem is lesz, ahogy él:0 szociális kapcsolat, állandóan dolgozik, rengeteg pénze van, sosem költ.
Nem akarok így élni, erre a sorsra jutni, és ez a következő 2-3 évben fog eldőlni, van egy olyan érzésem.
Függetlenül attól, hogy elkezdtem sportolni, kicsinosítom a testem, a magasság megvan, igényes leszek, ahogy eddig, szépen betonozom az egzisztenciám. De valószínűleg magamnak. A macskám így is szeret xd
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Crucial 240GB SSD eladó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest