Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog

válasz janeszgol #90 üzenetére

Igen az lehet... sok az ilyen üres, selejt. De a belső ürességnek is két típusa van, az egyik a személyiség, a másik meg a butaság.

Példánk alanya is két dolgot tud bedobni, az egyik a külseje, mert valamivel szebb mint az átlag, a másik meg a magabiztosság.

20-30 között valaki csinál neki gyereket és még 20-30 között lapátra is teszi. A kandúr győztes, mert: megvolt a nő + fajfenntartási ösztön is kipipálva.
    Ez azért megy így, mert az ilyen egyszerűbb lelkeknek nem nehéz túljárni az eszükön, ha megvan a kémia, ennek pl annyi igénye van, hogy udvarlás, pár kedves szó, és már vágja is hanyatt magát.

Az ilyenek nem képesek hosszú távra tervezni. Ha a pénzre mennek, megnézik, hogy az illetőnek milyen a karrierje, mennyi a jövedelme, mennyi a tartaléka... ehhez nagyon nagy ész nem szükséges. Aztán meg eltartatnák magukat, csak ott csúszik hiba a számításukba, hogy a pasas használja őket fiatalságuk legszebb évei alatt, aztán meg vált! Egy 40 -45 éves pasas, stabil egzisztenciával kap még húszas éveiben járó csajt, de egy 40 éves nő parlagon hagyva már nem olyan lehetőségekkel megy a következő etapnak, mint tette azt 15 évvel korábban.

Egy kincsük van, és az is sokkal hamarabb halványul el mint az ellenkező nemnek.

Az ilyen biszexuális mint a példa alanya... hát érdekes. Normál esetben nyugodt vagy, ha a barátnőd a barátnőivel vannak, és nem a környékbeli kandúrokkal... de egy ilyennél nem lehetsz biztos, hogy csak barátnők...

Másfelől viszont, ha barátnőre cserél le, az azért nekem kevésbé lenne rossz mintha egy konkurens pacákra, mert ez másik nem, ezzel nekem nem kell versenyeznem. Betudom lazán annak, hogy ez sajnos egy ilyen fétises csaj, és kész :D

#68E.Kaufmann: Ja az özvegyek nyomják meg az összképet...

Ma lekérdeztem a 18-49 éves korosztályt:

Több a férfi mint a nő... ez nekünk, igencsak rossz hír.

• chopin42

őstag

válasz janeszgol #89 üzenetére

Abszolút tudatosult, illetve igyekszem magamra koncentrálni, új hobbit találni esetleg, jól érezni magam. Aztán lesz ami lesz :)

Új hozzászólás Aktív témák