- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Persze, hogy minden cikknél előfordul, mert idejössz, és beírod. De hadd költsem át icipicit az irományodat:
Basszus, azok a hozzászólások... Tanulj már meg legalább minimális szinten kommunikálni!!!
Félelmetes, hogy ennyi idő alatt még mindig az analfabéta színvonaltalan hozzászólásokat posztolod. Kegyetlen idegesítő, valami minimumszintet hozzál már. Főleg, mert kb minden tesztnél előkerül ez a kommentek között. Nem érzed már égőnek?
Vagy a véleménnyilvánítás előtt kérdezz meg valakit, akinek van némi köze normális, emberi kommunikációhoz. Ezt az igénytelenséget...
-
k1csi
senior tag
Nem értem a kirohanásodat. Pixel szinten ugyanaz a szenzor van benne mint bármelyik más 18MP-es Canon vázban. Mi az amit most szeretnél megtudni a tesztképekből amit az elmúlt cirka 3 évben készült 18MP-es Canon vázak képeiből nem tudhattál meg?
Legalább gondolkodnál mielőtt ilyen értelmetlen szándékos fika hsz-be kezdenél.
(Egyébként én sem ismerem a szerzőt, teljesen elfogolulatlanul szóltam hozzá). -
fattyu
veterán
gyors keresés eredményeképp egy fia hozzászólásod sincs egyik mutogatós topikban sem. Mutasd már meg milyen színvonalat kéne megütnie... ( nem kell mondanom saját képekkel ugye? )
Ezenkívül nem mulasztod el eme ( a cikk témáját és célját tekintve iszonyatosan irreleváns ) kritikádat beszúrni minden egyes cikkhez. Te még nem unod magad/a témát? Ne nézd meg a képeket. A betű elég neked...
-
magyarg
csendes tag
elfogulatlanul mondom, hogy értetlenül állok a kritikád előtt, mert szerintem a tesztképek helye ebben a cikkben a céljának megfelelő, aki pedig nem amatőr minőségű tesztképeket keres, annyit talál amennyit csak akar a neten.
szerencsére e cikk olvasói reményeim szerint a cikkíró véleményére kíváncsiak e gépről, s ebben nincs jelentősége az itteni tesztképek minőségének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged