Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
SamiCsillag #2 üzenetére
Bocs benéztem.
-
Pjotr
senior tag
válasz
SamiCsillag #2 üzenetére
Csak szólok, hogy a P20 most kapja itthon a 9-et. Szóval türelem
-
janeszgol
félisten
válasz
SamiCsillag #2 üzenetére
Tudod a képletet. A darabszám és a frissítési szám fordítottan arányos. Ez alól az Apple a kivétel.
-
D@niel
addikt
válasz
SamiCsillag #9 üzenetére
rengeteg infó van fent ezzel kapcsolatban
-
D@niel
addikt
válasz
SamiCsillag #2 üzenetére
Honor 9? decemberben jött ki a béta, stabil kínában már van, februárban érkezik globálisan
egyébként nemcsak a gsmarena említi, hanem számos más helyen is megtalálható ez az infó, xda, hihonor, és egyéb facebook csoportokban is
másfél éves flagship, szerintem inkább később, de biztosan érkezzen, minthogy a többivel egyidőben, hibásan, nem?
mate9 is megkapja, szóval jól állnak a támogatássalnekem Honor 8x van, októberi modell, a héten indult a publikus béta, jó lenne ha már itt lenne, de teszteljék csak, rakják szépen rendbe
úgy vagyok vele, hogy 8-ról 9-re frissítés nem sokat hoz, nyilván mindenki leírja majd kommentben, hogy "gyorsabbnak érződik", "mintha szebbek lennének a képek", de konkretizálni senki nem fogja -
fornettisuti
veterán
válasz
SamiCsillag #2 üzenetére
Ertenenek hozza csak nem akarjak.
Samsung S7 is Oreon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged