Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• judas13

addikt

válasz D@niel #120 üzenetére

Nem lehet semmi az a boszorkány konyha annyi szent! Szerintem most kapcsol csak fel a kereskedelmi háborű minden szinten úgymond kelet és nyugat között. Azt, hogy ki vezényli le, uralja az 5G-s piacot, ami beláthatatlan gazdasági,politikai előnyökkel járhat majd, az ma még szerintem nincs leosztva, nyitott kérdés.
    Látható, hogy kezdik durván betámadni a Huaweit, ZTE-t stb tehát magát Kínát, amihez gondolom nekik is lesz még néhàny szavuk, gondolom lesznek itt még meglepetések hamarosan - ezzel most nem mondtam nagyot tudom, ez lényegében tény, hogy nem fér meg két dudás egy csárdában vagy ha úgy tettszik mindig is az erősebb kutya....izé az mit is csinál? Na azt:)

....
    GuyFawkes
    Na igen. Apa kezdődik:
    . Az USA ezért nemzetbiztonsági kérdésnek tekinti az új mobiltechnológiát, amiben a Huawei a nyugati riválisainál előbbre tart, s az eszközeiben esetleg nyitva hagyott hátsó kapun keresztül Kína egész rendszereket béníthat meg. Washington arra akarja rávenni a szövetségeseit, hogy hozzá hasonlóan ők is szorítsák ki az 5G-hálózat felépítéséből a Huaweit. A brit BT már be is jelentette, hogy a kínai céget nem vonja be, sőt a 4G-hálózatából is elkezdi kivenni a berendezéseit. A Huawei és a ZTE Ausztráliában és Új-Zélandon sem rúghat labdába, és Meng letartóztatása kapcsán kiderült, Washington Japánt és az Európai Uniót is igyekszik meggyőzni, hogy az 5G kiépítésekor nyugati beszállítókat alkalmazzanak. hvg.hu

Új hozzászólás Aktív témák